Fast plads | Odense

Er du på udkig efter en fast plads i Odense? En fast plads i et kontorhotel er den mest populære pladstype for både iværksættere, selvstændige og mindre virksomheder. En fast plads er at finde i kontorhotellets åbne kontorlandskab, hvor du som lejer får dit eget faste skrivebord. Du deler kontorrummet med andre erhvervsdrivende og virksomheder, så sparring og networking er helt ideelt.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

 Hvis du lejer en fast plads, så får du selvfølgelig inkluderet kontorhotellets services, så du kan fokusere på arbejdet og lade kontorhotellet om rengøring, reception, kantine og meget mere. Dette er med til at gøre det let for dig, som ønsker en effektiv arbejdsdag i et fantastisk kontormiljø.

Kontorhotellerne i Odense

Fyns største og Danmarks tredjestørste by, oplever ligesom resten af landet en markant efterspørgsel og vækst indenfor kontorhoteller. Et kontorhotel er nemlig det seneste bud på et fleksibelt, let og billigere kontorlejemål, som tilbyder pladstyper til både iværksættere, mindre virksomheder, freelancer og større virksomheder.

Find fast plads i Odense

Når man lejer sig ind i et kontorhotel, så mindsker man det administrative besvær som der ville være ved et konventionelt kontorlejemål. I søgningen efter et kontorhotel med fast plads i Odense, så kan du drage fordel af vores filterfunktion. Her kan du vælge at filtrere dine søgninger efter beliggenhed, faciliteter, antal pladser og prisniveau. Dermed skaber du større relevans og bedre overblik i dine søgeresultater. 

Hvis du blot vil se udbuddet af alle kontorhoteller i Odense, så kan du nedenunder klikke dig videre til siden.

Ejendomstorvet.dk har emner fra hele landet 

Ejendomstorvet.dk giver dig mulighed for at søge i over 9.000 emner fra mere end 200 af landet bedste erhvervsmæglere. Du får altså markedets bedste og bredeste udvalg af erhvervslokaler, erhvervsejendomme, investeringsejendomme og kontorhoteller - helt gratis og uforpligtende. Ejendomstorvet.dk er Danmarks førende erhvervsportal og er stedet hvor erhvervslivet bor. Det betyder at du kan finde emner fra hele Danmark og søge efter postnummer, vejnavn, by, landsdel eller andet. 

Hvis du gerne vil se udbuddet af fast plads i andre områder, så kan du klikke dig direkte videre herunder.

Søgeagenten hjælper dig

Fandt du ikke hvad du søgte? Så foreslår vi at du opretter søgeagenten. 
Søgeagenten er gratis, uforpligtende og ideel i forhold til at spare tid og besvær. Søgeagenten opretter du igennem din e-mail og et valgfrit kodeord. Søgeagenten indstiller du i forhold til dine søgekriterier, hvorefter den scanner markedet for kontorhoteller i Odense med fast plads. Når en ny annonce bliver udbudt, så får du direkte besked via e-mail. 

Se hvordan du opretter søgeagenten her

Se alle kontorhoteller med fast plads her: