SENEST SET
FAVORITTER

Torvegade 15, 8850 Bjerringbro

blandet bolig & erhverv i centrum af bjerringbro

12.150.000,-
8,02 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3314 XX XX Se nummer
E-mail xx@newsec.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: MSDA90092

BLANDET BOLIG & ERHVERV I CENTRUM AF BJERRINGBRO

Ejendommen Torvegade 15, er beliggende centralt i Bjerringbro lige overfor ”Gudenåhuset” - det gamle rådhus hvor i dag er fælles kulturhus med bibliotek, biograf, cafe osv. Ved siden af Gudenåhuset har byens primære virksomhed, Grundfos, regionskontor og området er i øvrigt foruden boliger (såvel private som boligforeninger) præget af al form for handel: Supermarkeder, specialbutikker, flere banker, restauranter og klinikker, liberale erhverv som advokater, tandlæger, revisor osv.
 
På den store plads (Niels Due Jensens Plads) beliggende lige overfor bygningen er større og netop færdigopført aktivitets område med alverdens faciliteter, træningsmaskiner mv. samt Grundfos besøgscenter. Mod pladsen er bl.a. Bach Gruppen ved at opføre ca. 40 nye og top moderne lejligheder. Selve bygningen er yderst synligt beliggende på hjørnet mellem Realskolevej, Torvegade og Grønnegade.
 
Ejendommen er oprindeligt opført i 1987, med større om-/ tilbygning i 2011, i 2 (dog ikke fulde) etager, samt en smule kælder. Ejendommen er bygget i røde mursten med tag af tagpap - fladt og med zink kanter. Alle vinduer i stueetagen er skiftet indenfor de senest 5-6 år og fremstår i pæn stand. Vinduerne på 1. sal er delvist skiftet i 2020.
 
Ejendommen består af 1 bygningsenhed med et bebygget areal på 946 m² og et samlet bygningsareal på 1.621 m². Ca. 400 m² heraf er registeret som beboelse og resten som erhverv. Adgang til stueplan er via butikkens indgangsparti og porte mens der på bagsiden af ejendommen, mod Torvegade, fører en intern trappe op til 1. sal. Ejendommen er beliggende på 950 m² sokkelgrund hvor bl.a. de tilstødende parkeringspladser foran bygningen og gangarealerne bag er ejet af kommunen. Ejendommen synes generelt set i pæn og vel vedligeholdt stand.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.123.738,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
693,-
Årlige driftsudgifter kr.
157.446,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
97,-
Pris i kr.
12.150.000,-
Afkast %
8,02 %
Kr./m²
7.495,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1621 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
950 m²

Faciliteter

Indgangsparti
Kælder
Træningsmaskiner
Parkeringsplads
Port
+Mere

MARKEDSINDEX

VESTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Mar2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK