SENEST SET
FAVORITTER

Absalonsvej 13, 8800 Viborg

Projektgrund

9.000.000,-
-0,73 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7020 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 2190V-1

Projektgrund i Viborg Baneby

Projektgrund i Viborg Baneby med synlig facadebeliggenhed mod Indre Ringvej.

Ejendommen ligger i det store byomdannelsesområde kaldet Viborg Baneby, som er under kraftig forvandling fra et traditionelt erhvervsområde til en udvidelse af Viborgs bymidte med forskellige boligtyper, uddannelsesinstitutioner, lettere erhverv mv. Bl.a. er PFA i gang med at etablere 144 lejeboliger på nabogrunden. Desuden stort nyt Viborg Midtbygymnasium samt ungdomsboliger, ældreboliger m.fl. Endvidere er "House of Industry" under opførelse, der bl.a. skal rumme Viborgegnens Erhvervsråd, Viborg-afdelingen af Aarhus Maskinmesterskole, Mercantec og Center for Industri
Grunden er nabo til Lidl-dagligvarebutik samt kort afstand til Meny-supermarked. Endvidere kort gåafstand til Viborg Station.

Grundarealet udgør 2.854 m² og ved en forudsat bebyggelsesprocent på 175 % udgør byggeretten således 4.995 etagemeter.

Planforhold: Ændret anvendelse af ejendommen til eksempelvis etageboligbebyggelse vil kræve en ny lokalplan. Ejendommen er beliggende i en del af Viborg Baneby, og ifølge Viborg Kommunes helhedsplan er delområdet, der grænser op mod Indre Ringvej udlagt til bebyggelse i 3-4 plan og med en bebyggelsesprocent på 175. Det bemærkes, at der er vedtaget lokalplan nr. 496 på nabogrundene (Absalonsvej 1-7) mod Indre Ringvej til boligbebyggelse i 3-6 plan og med en bebyggelsesprocent på 175. Anvendelsen i denne lokalplan er udlagt til centerområde i form af etageboliger, liberale erhverv, almen service, hotel samt restauration og lignende.

Parkering: Viborg kommunes p-norm er som følger. Ved etageboligbebyggelse henholdsvis 1,5 plads pr. bolig med bruttoetageareal over 80 m² og 1 p-plads pr. bolig med bruttoetageareal under 80 m2. Liberale erhverv 1 p-plads pr. 50 m² bruttoetageareal. restaurationer o. lign. 1 p-plads pr. 10 siddepladser.

Opholdsareal: ved etageboligbebyggelse jf. lokalplan nr. 496 skal der etableres fælles opholdsareal svarende til mindst 10 % af bebyggelsens bruttoetageareal. Mindst 5 % skal anlægges som fælles opholdsareal på terræn. De øvrige 5 % kan etableres som tagterrasser, altaner eller lignende.

Grundejerforening: jf. lokalplan nr. 496 på nabogrundene skal der oprettes selvstændige grundejerforeninger med medlemspligt for alle ejere af ejendomme.

Ejendommen: den eksisterende bebyggelse på grunden er en erhvervsejendom opført i flere tempi i perioden 1969-1974, og består af en lagerbygning opført med ydervægge i malede teglsten, og tagkonstruktionen er sadeltag belagt med eternittagplader. Grundarealet er udlagt til tilkørsels- og -areal befæstet med asfalt. Grundarealet er delvist indhegnet.

Moms: købesummen tillægges ikke moms, idet der er eksisterende bygning på grunden. Overtagelsen kan alternativt ske ved overtagelse af anparterne i ejendomsselskabet, der ejer bygningen.

Bemærkninger:
Den tilstødende kommunale nabogrund Absalonsvej 9 på ca. 3.867 m², ligger hen som ubenyttet byggegrund.

I forbindelse med etableringen af ny adgangsvej i Viborg Baneby Wilhelm Ehlerts Allé, skal Absalonsvej ikke benyttes som adgangsvej, hvorfor der evt. er mulighed for at tilkøbe arealet, der støder op mod Indre Ringvej.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
65.912,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
61,-
Pris i kr.
9.000.000,-
Afkast %
-0,73 %
Kr./m²
8.295,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1085 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2854 m²

Faciliteter

Altan
Opholdsareal
Parkering
Sadeltag
Teglsten
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK