SENEST SET
FAVORITTER

Vestergade 13, 6893 Hemmet

Perfekt til førstegangs investoren

1.200.000,-
9,13 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7611 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 3496-S

Fuld udlejet blandet bolig- & erhvervsejendom

Introduktion:
I Hemmet har Nordicals fået fornøjelsen af at udbyde og sælge denne ejendom. Tidligere har ejendommen, både huset, bank, posthus og rutebilstation.
Ejendommen er fuld udlejet og består af 4 lejemål.

Beliggenhed:
Hemmet er en spændende by, hvor der sker lidt. Indenfor de seneste år er der blevet bygget et nyt aktivitets- og kulturhus samt en Dagli Brugs med tilhørende OK tank.
Ejendommen er beliggende lige i midten af byen overfor kirken. Byen ligger godt placeret ift. den vestjyske turistindustri. Der er hverken langt til Vesterhavet eller Ringkøbing Fjord. Det store byggeri i Søndervig, hvor Lalandia bygger et helt nyt vandland med tilhørende sommerhuse, forventes af have en afsmittende effekt på hele lokalområdet, omkring fjorden.

Beskrivelse:
Ejendommen er opført i 1988 og består af 3 ejerlejlighed, 1 i stuen og 2 på 1.sal. Ejerlejligheden i stuen har nuværende ejer valgt at opdele i 2. Så den består af en frisørsalon og en beboelseslejlighed. Alt sammen er lavet i 2020. Det vil sige at mange af installationerne, el, lofter, vand og varme rør er skiftet i 2020.

Frisør salonen udgør 27m² og indeholder salon, tekøkken og toilet. Stuelejligheden på 134m² rummer gæstetoilet, stort køkken, 3 soveværelser, en stue og et badeværelse.
De to lejligheder på 1. salen er ens og indeholder entré, 2 soveværelser, et badeværelse, køkkenalrum og stue i ét, samt en altan.

Udendørsarealerne er virkelig nemme at holde på denne ejendom, da der er fliser og asfalt på hele grunden. Intet græs eller andet grønt som skal holder.
Der er 2 carporte, som bruges af lejerne.

Anvendelse:
De 3 beboelseslejligheder, har for nuværende ejer altid været nemme at leje ud. Hvis frisøren en dag skulle stoppe, ville man sagtens kunne anvende lokalet til en anden for for klinik eller salon. Da der er vand, strøm og udsugning.

Kunne du tænke dig at se nærmere på denne gode investering, så kontakt Nordicals erhvervsmæglere på 76 11 01 60.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
162.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
564,-
Årlige driftsudgifter kr.
53.087,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
185,-
Pris i kr.
1.200.000,-
Afkast %
9,13 %
Kr./m²
4.181,-

Lokalet

Etage areal
287 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
777 m²

Faciliteter

Altan
Badeværelse
Gæstetoilet
Tekøkken
Køkken

Teknik

Udsugning

MARKEDSINDEX

VESTJYLLAND / Boligudlejning / - Nov2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere