SENEST SET
FAVORITTER

Østergade 1, 7430 Ikast

Yderst velholdt investeringsejendom

6.195.000,-
7,69 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7025 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 53599270

Suveræn beliggenhed i Ikast

Yderst præsentabel og flot istandsat investeringsejendom
I det centrale Ikast udbydes denne investeringsejendom bestående af 4 samlede lejemål, hvoraf 2 er udlejet. Stueplan er opdelt i to enheder, der begge er udlejet, og består af henholdsvis Café Nohr og en ejendomsmæglerbutik.

Cafeén, der både har indgang fra Østergade og Strøgcentret, er stilfuldt indrettet med facadevinduer ud mod Østergade med tilhørende udendørs spise- og opholdsfaciliteter. Caféen er kendt i hele Ikast og har et godt kundeflow- og grundlag, der udspringer fra de inspirerende og flot indrettede lokaler.

Til cafeen hører en del af 1. salen samt kælderen. I bygningens øvrige del i stueplanet finder vi ejendomsmæglerbutikken, der har ligget i bygningen i flere årtier, med god eksponering og synlighed ud mod Østergade.

Den resterende del af 1. sal, er indrettet som et særskilt lejemål, bestående af kontorlokaler med tilhørende fællesareal- og køkkenområde samt mødelokaler. Lejemålet har gennemgået en kraftig forvandling, og er blevet renoveret i "New Yorker"-stil og fremstår både lyse, smagfulde og meget inspirerende med mulighed for åbent kontorlandskab.

Det sidste lejemål, der endnu ikke er udnyttet, ligger på 2. sal. Her er mulighederne mange for den investor, som har muligheden for selv at præge tingene, og kan se muligheder og potentialer. Det skal fremhæves at lokalet på ca. 277 m² har 4-5 meter til loftet, og dermed er optimalt for skabelsen af alt fra showroom til kontorlokaler, hvor der er lagt vægt på luft og muligheden for kreativitet.

Købers anslåede udgifter (udover købesummen) kr. 400.000 ex. moms til investeringen i dette lejemål, således dette lejemål kan blive klargjort til udlejning.


Udenomsarealer:
Ejendommen ligger ved strøgcentret i Ikast, hvorfra der er indgang til Café Nohr. De ydre områder består af et velholdt flisebelagt indgangsparti med indkørsel til baggården, som anvendes som bagindgang, renovation m.v.

Område:
Ejendommen ligger ved indgangen til strøgcentret, og nogle af de nærmeste naboer er Rådhuset i Ikast, Restaurant Glashuset, Jyske Bank og Nybolig. Herudover er spisestederne i Ikast centreret omkring dette område med både Glashuset, Noli, Kylling & Co og den kinesiske restaurant, hvilket er med til at sikre flowet og kundegrundlaget i området.

Forslag til anvendelse

Ejendomsmæglerbutik
Showroom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
690.197,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
569,-
Årlige driftsudgifter kr.
190.506,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
157,-
Pris i kr.
6.195.000,-
Afkast %
7,69 %
Kr./m²
5.111,-

Lokalet

Etage areal
1212 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
602 m²

Faciliteter

Fællesareal
Indgangsparti
Kontorlandskab

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
VESTJYLLAND / Kontor / - Jul2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere