SENEST SET
FAVORITTER

Strøget 39A-B, 7430 Ikast

Udbud af pænt driftende investeringscase

3.250.000,-
6,35 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9626 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 70900340

Investering med ét erhvervs- og to boliglejemål. Boligenhederne er i en pæn størrelse og der er dejlige udearealer tilknyttet.

Investeringscasen for ejendommen, som er placeret ved flere etablerede virksomheder i det nyrenoverede Strøgcenter i Ikast, præsenterer en attraktiv mulighed med ét erhvervs- og to boliglejemål. Det nyrenoverede Strøgcenter fremstår knivskarpt og tiltrækker potentielle lejere og kunder.

I øjeblikket drives der en nyindrettet restaurant fra erhvervslokalet, hvilket tilføjer værdi til ejendommen og bidrager til et dynamisk forretningsmiljø. Historisk set har lejemålene kun haft korte tomgangsperioder ved lejerskifte, hvilket indikerer en stabil lejerbase og en attraktiv beliggenhed.

Boligenhederne er rummelige og vedligeholdt og forventes ikke at være udlejet over markedslejen i området. Til hver boligenhed er der tilknyttet dejlige udearealer med terrasser, og der er tilstrækkelige parkeringsmuligheder bag ejendommen.

Erhvervsdelen er funktionelt indrettet af den nuværende lejer og kan nemt tilpasses forskellige anvendelser uden større investeringer, hvilket sikrer en løbende fleksibilitet for fremtidige lejere.

Ejendommen fremstår i pæn stand, og der er løbende foretaget vedligehold af den nuværende ejer. Der er også potentiale for udvikling, såsom opdeling i ejerlejligheder og delsalg af enhederne, hvilket kan realisere en upside for investoren. Det anbefales at undersøge dette potentiale nærmere for at maksimere værdien af ejendommen.

Samlet set udgør denne investeringsmulighed en attraktiv pakke med en nyrenoveret beliggenhed, stabile lejeindtægter, og mulighed for værdistigning gennem udvikling og tilpasning.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
250.128,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
792,-
Årlige driftsudgifter kr.
47.363,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
150,-
Pris i kr.
3.250.000,-
Afkast %
6,35 %
Kr./m²
10.285,-

Lokalet

Etage areal
316 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
564 m²

Faciliteter

Parkeringsmulighed
Udearealer

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
VESTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Mar2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere