SENEST SET
FAVORITTER

Ny Sandfeldvej 78, 7330 Brande

Homogen ejendomsportefølje i Brande

22.000.000,-
4,50 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7025 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 53595250

Fuldt udlejet boligportefølje

Nordicals Midtjylland udbyder nu denne homogene og fuldt udlejede ejendomsportefølje bestående af 11 villaer på Ny Sandfeldvej i Brande, der er opført i perioden 2008/2009 af samme bygherre.

Porteføljen er en samlet enhed i et velholdt og eftertragtet villakvarter i Brande, der er beliggende i et meget naturskønt område med korte tilkørselsforhold til dagligdagens gøremål i form af indkøb, skole, fritidsaktiviteter m.v., og således henvender sig til en bred og solid lejerskare.

Ejendommene fremstår sammen med området generelt meget velholdte, og er dermed lige til at gå til for den kommende investor, der ønsker sig en enkelt og ligefrem investering med nemme administrationsforhold, i et eftertragtet lejeprodukt.

En anden væsentlig faktor er, at de nuværende lejere er generelt passer godt på tingene, og ejendommene og nærområdet fremstår således meget velholdt og præsentabelt.

Villaerne:
Villaerne er opført i perioden 2008/2009 i lyse mursten m/valmet glaseret teglstenstag og med et samlet boligareal på 155 m². Boligerne er indrettet med en funktionel og praktisk planløsning, der henvender sig til den pladskrævende familie med stort køkken/alrum i åben forbindelse med spise- og opholdsstue, entré, 2 badeværelser samt soveværelse og 3 værelser. Herudover er der 2 dejlige overdækkede terrasser samt dobbelt carport på 46 m² m/tilhørende redskabsrum på 16 m².

Hver enkelt villa er omgivet af en dejlig stor have med et grundareal i niveauet 727 m² - 846 m².

Området:
Boligerne er beliggende tæt på naturskønne områder i Brandes nordvestlige ende, og med fornuftig afstand til både indkøb og skole- og børnehave, og henvender sig således til børnefamilien. Desuden er der gode tilkørselsforhold med motorsvejnettet lige udenfor byen, og du har henholdsvis 20 min. til Herning og Trekants-området omkring Vejle.

Brande er kendetegnet som en aktiv og engageret by med et bredt spænd af internationale virksomheder, mange jobmuligheder, gode skoler og daginstitutioner samt et rigt kultur- og foreningsliv. Alt sammen med fokus på udvikling af byen og fremtiden.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.245.768,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
731,-
Årlige driftsudgifter kr.
262.073,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
154,-
Pris i kr.
22.000.000,-
Afkast %
4,50 %
Kr./m²
12.903,-

Lokalet

Etage areal
1705 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
8775 m²

Faciliteter

Opholdsstue
Redskabsrum
Køkken

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
VESTJYLLAND / Boligudlejning / - Maj2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere