SENEST SET
FAVORITTER

Hyvildparken 13, 7330 Brande

Investeringsejendom med 23 enheder

39.900.000,-
4,65 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 70 26 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90800001159

Investeringsejendom med 23 eksklusive ejerlejligheder

Ejendommen består af 23 eksklusive ejerlejligheder opført i 2012 med attraktiv beliggenhed i Brande by. Bygningerne er generelt opført i materialer af høj kvalitet, der samtidig kræver meget lidt vedligeholdelse. Der er meget attraktive udenomsarealer dels med grønne områder og dels med fin kørefast indkørsel med pæne belægningssten.

Ejerlejlighederne har store buede altaner med glasrækværk, der sikrer udsyn og godt lysindfald. Der hører pæne stålcarporte til hver lejlighed. Ejerlejlighederne er alle udlejede på markedsvilkår. Det er muligt at sælge ejerlejlighederne, når der fraflytter lejere, til en højere pris end den udbudte pris som investeringsejendom.

Brande er en by i Midtjylland med 7.307 indbyggere, beliggende 12 km sydvest for Ejstrupholm, 14 km nordvest for Give, 26 km syd for Herning og 26 km syd for Ikast. Byen ligger i Ikast-Brande Kommune og hører til Region Midtjylland. Ikast-Brande Kommune har i de seneste mange år ligget nr. 1 på listen over Danmarks bedste erhvervsklimaer kåret af Dansk Industri. Brande by er meget driftig med en fin befolkningstilvækst, og væksten i antal virksomheder ligger over landsgennemsnittet. Af de større virksomheder i Brande kan nævnes BTX Group A/S (Brandtex), Siemens Windpower (Bonus Møllen), Biomar A/S, Bestseller A/S, Aqua d'or Mineral Water A/S, Give Stålspær og Kmc, Kartoffelmelsfabrikken.

Bestseller har planer om at opføre Danmarks højeste bygning, når tøjkoncernen skal bygge nyt hovedkvarter i hjembyen Brande. Foruden det enorme tårn på 320 meter, vil Bestseller opføre fire lavere højhuse og en ny bydel på størrelse med 88 fodboldbaner, hvor der skal være butikker, boliger og hotel.

Brande har et godt handelsliv og langt de fleste faciliteter for indbyggerne ligger i Brande. Der er gode fritidsmuligheder i naturen, på golfbanen, ved fiskesøen, i rideklubberne, på Skjern å eller i sportscentret. Med den Midtjyske Motorvej tæt på, er der også adgang til den midtjyske hovedstad Herning indenfor 15 min. kørsel.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
2.234.328,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
784,-
Årlige driftsudgifter kr.
375.616,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
132,-
Pris i kr.
39.900.000,-
Afkast %
4,65 %
Kr./m²
14.005,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
2849 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
6721 m²

Faciliteter

Altan

MARKEDSINDEX

VESTJYLLAND / Boligudlejning / - Mar2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK