SENEST SET
FAVORITTER

Sct Jørgens Gade 18, 7500 Holstebro

Pæn ejendom med gode boligenheder

4.080.000,-
5,00 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9626 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 70900422

Attraktivt beliggende investeringscase med parkeringsmulighed og tæt ved gågademiljø.

På toppen af Sct Jørgens Bakke ligger denne ejendom placeret tæt ved gågademiljø og indfaldsveje, hvor beboerne trods sidstnævnte kan have en ugeneret tilværelse i fine boligenheder.

Ejendommen er bestående af tre boligenheder, hvor stueetagen har et hyggeligt gårdmiljø tilknyttet, som er naturligt forbundet med ejendommens garage. Lejligheden er en to-værelseslejlighed med særskilt nyere køkken og toilet/bad, hvor fokus fra sælgers side har været på et præsentabelt indre i vedligeholdelsesvenlige materialer.

Lejligheden på 1. sal har flere af de samme karakteristika som førnævnte samt en altan i forbindelse med nuværende lejers soveværelse. Lejlighederne har et skønt lysindfald og et særdeles behageligt indeklima, hvorfor det historisk lave tomgangsniveau er forståeligt.

Øverst i ejendommen er placeret en penthouselejlighed, som er bestående af køkken/alrum med bl.a. ældre multiform køkken. Denne lejlighed er i 2 plan, hvor soveafdeling mv. er placeret øverst, og hvor beboer har et skønt udsyn over Holstebro by; dette særligt fra soveværelset som leder tankerne mod Michelangelo og Adams skabelse i Det Sixtinske Kapel.

Bagved ejendommen, som kan nås igennem vaskekælderen til fælles benyttelse, foreligger gårdområde tilknyttet stuelejligheden. Bag gården findes muret garage og gården/skel er i øvrigt markeret ved hegnsfag. På den anden side af førnævnte fag findes ejendommens parkeringsplads, som ligeledes er mulig at foretage særskilt udleje af.

Denne ejendom har mange eftertragtede faciliteter tæt derved. Ejendommen nås særdeles let via den større indfaldsvej ved Bisgårdgade, som ikke giver væsentlige støjgener til ejendommen som følge af ”skærming” fra andre boligkarrér. Herudover er der kort afstand til offentlig transport, og udover ejendommens egne parkeringsfaciliteter, er der let adgang til parkeringsområde ved parkeringspladsen på Sct. Jørgens Bakke.

Længere mod gågaden findes det fine område ved Holstebro Rådhus og Kirke ligesom Hotel Schaumburg og diverse gågadebutikker er en del af det umiddelbare nærmiljø. For sædvanlige og mere dagligdags indkøbsmuligheder er der relativ kort afstand til Rema 1000.
Holstebro er en attraktiv kommune for kommende bosiddende, og der forventes et befolkningstal større end 60.000 i 2045 og støt stigende. Dette flugter ligeledes med en forventning om en stigning af antal jobs med 5,3%

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
251.425,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
914,-
Årlige driftsudgifter kr.
50.147,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
182,-
Pris i kr.
4.080.000,-
Afkast %
5,00 %
Kr./m²
14.836,-

Lokalet

Etage areal
275 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
166 m²

Faciliteter

Altan
Bad
Garage
Toilet
Gårdområde
Parkeringsplads
Køkken

MARKEDSINDEX

VESTJYLLAND / Boligudlejning / - Nov2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere