SENEST SET
FAVORITTER

Bjerghuse 68A, 6990 Ulfborg

Opdelt i 4 lejligheder

2.500.000,-
-1,03 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9740 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 23855

Investeringsejendom - charmerende fritidshus

Tidligere strandfogedgård i hyggeligt sommerhusområde i Fjand - opdelt i 4 lejligheder.

Ejendommen er opført i 1864 i de smukkeste munkesten, med stråtag og sprossede termovinduer - har et bebygget areal i hovedhuset på 240 m² samt anneks (registreret som garage) på 42 m².

Hovedhuset er opdelt i 3 separate lejemål (ifølge BBR opdelt i 4 lejligheder).

Lejlighed A indeholder stor opholdsstue med brændeovn, køkken og herfra udgang til fliseterrasse, såvel mod øst og mod vest. Herudover værelsesafdeling med 2 værelser samt badeværelse. Over værelserne er der en hems, hvor der ligeledes er sengepladser (hemsen ikke registreret på BBR).

Lejlighed B indeholder stort opholdsrum med køkken og adgang til hems (ikke på BBR) - herudover flere værelser samt stort badeværelse med boblebad. Denne lejlighed har ligeledes adgang til fliseterrasser mod øst og vest.

Lejlighed C indeholder hyggelig opholdsstue med lille hems (ikke reg. på BBR), toilet og bad (boblebad) delt i 2 separate rum samt 2 værelser.

Lejlighed D ligger i separat anneksbygning (på BBR registreret som garage) og indeholder for-/udestue, opholdssstue i åben forbindelse med køkken, 2 værelser samt badeværelse med bruser. Bygningen er opført i munkesten og med sorte betontagsten.

Herudover er der i bygningen også et skur (ikke reg. på BBR).

Grunden, der er ialt 2.011 m² er udlagt grusindkørsel, flere træ- og flisebelagte terrasser samt iøvrigt i naturgrund / græsplæne med gyngestativ m.v. - beliggende i gåafstand til klitterne ved det smukke Vesterhav.

Ejendommen er tilmeldt udlejning via Dancenter og har i 2020 indbragt en lejeindtægt på kr. 131.729, og foreløbigt i 2021 er der booket for kr. kr. 167.759.

Nærværende handel vil være omfattet af Lov om forbrugerbeskyttelse af fast ejendom. Salgsopstilling indeholdende vilkårene herfor kan rekvireres hos Nordicals Vestjylland.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
25.769,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
107,-
Pris i kr.
2.500.000,-
Afkast %
-1,03 %
Kr./m²
10.417,-

Lokalet

Etage areal
240 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2011 m²

Faciliteter

Bad
Brændeovn
Garage
Toilet
Opholdsrum
Boblebad
Stråtag
Køkken

MARKEDSINDEX

VESTJYLLAND / Boligudlejning / - Nov2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere