SENEST SET
FAVORITTER

Tommelise 40, 7500 Holstebro

Imponerende flot investeringsejendom

8.895.000,-
4,73 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9740 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 23776

Arkitekttegnede kædehuse, opført i 2019

4 stk. Utzon-inspirerede gårdhavehuse i nybygger-område i det populære Mejrup sælges nu som en samlet investeringsejendom.

De moderne kædehuse er hver især på 129 m² med indbygget carport på 17 m² og udhus på 5 m².

Ejendommene har en spændende arkitektur, sanselighed og funktionalitet og er opført med vægt på optimalt lysindfald og med flot beliggenhed tæt på Vandkraftsøen.

Indvendigt er boligen udstyret med lækkert interiør overalt, og der er flotte trægulve i alle rum. Du oplever med alle sanser, at der er gjort meget ud af lysindfaldet i boligens integrerede opholdsrum, som består af køkken og stue i åbnet rumforløb. Køkkenet er fra SVANE, og er som resten af boligen skåret i helt rene linjer og med de hårde hvidevarer indbygget i elementerne. Lyset strømmer ind i rummet igennem stort vinduesparti. Arkitekturen muliggør samtidig et ovenlysvindue i gangarealet, hvilket skaber ekstra lys og luft i rummet. Boligen har 3 gode værelser med adgang til dejligt badeværelse med brus, samt et velfungerende indgangsparti med skabsvæg. Bilen kan du parkere i carporten, som også indeholder et redskabsskur. Lejligheder som er en nydelse for både øjnene og hjertet.

Husets arkitekt er Søren Andersen Arkitekter og udformningen er inspireret af Utzons gårdhavehuse, men er udviklet til brugere i det enogtyvende århundrede.

Husene er opført af murer-, entreprenør- og tømrerfirma Jens Jensen A/S.

Husene er særskilt matrikuleret - og kan således evt. senere sælges individuelt. Grundene har et areal hver især på godt 200 m². Der er en fliseterrasse og lille græsplæne til hvert lejemål. Indkørslen er ligeledes flisebelagt.

Beliggende i naturskønt område, tæt på Storåen og Vandkraftsøen, hvor der er rig mulighed for gå- og løbeture i helt fantastisk natur. Området er særdeles attraktivt for alle aldersgrupper - og i særdeleshed populær for børnefamilier. Byen har egen skole op til 9. klasse, gode indkøbsmuligheder og velfungerende idrætsliv med et stort idrætscenter samt mulighed for adgang til friluftsbad i sommerhalvåret. Ca. 5 km fra Holstebros centrum.

Lejemålene er fuldt udlejede, og lejerne er tilmeldt som forbruger direkte hos forsyningsselskaberne, og der skal således ikke udarbejdes regnskab over forbrug.

Der er ca. 3 ½ år til 5-års gennemgang af kædehusene. Derudover er der tegne byggeskadeforsikring på husene, der løber til medio 2029.

Ejendommene kan købes ved selskabsoverdragelse.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
504.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
977,-
Årlige driftsudgifter kr.
89.526,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
173,-
Pris i kr.
8.895.000,-
Afkast %
4,73 %
Kr./m²
17.238,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
516 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
887 m²

Faciliteter

Badeværelse
Indgangsparti
Opholdsrum
Ovenlysvindue
Redskabsskur
Trægulve
Køkken
+Mere

MARKEDSINDEX

VESTJYLLAND / Boligudlejning / - Mar2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK