SENEST SET
FAVORITTER

Vesterbrogade 42, 7500 Holstebro

Særdeles fin ejendom med 4 ejl.

7.500.000,-
4,89 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9626 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 70900229

Denne fine ejendom er beliggende med let adgang til byens mange faciliteter, skøn natur og åløb tæt ved døren.

Denne fine ejendom, som består af 4 ejerlejligheder, fremstår særdeles nydelig og i pæn stand. Beliggende med let adgang til byens mange faciliteter, skøn natur og åløb tæt ved døren, opleves ejendommen som indbydende og det lave tomgangsniveau er forståeligt.

Ejendommen er indenfor de seneste 5 år totalt moderniseret med nyt tag, vinduer og zinkinddækninger. Gulve i massiv Douglas plank fra 100 år gamle træer fra Erholm Gods, specialfremstillede gerigter og massive døre. Derudover er køkkener og badeværelsesinventar håndlavet og i køkkenet kan fremhæves bordplade i 5 mm rustfri stål. Særligt kan fremhæves, at der er elevator.

Garagen er fuldmuret, med betongulv og fald mod terræn. Garage med loftsrum til 3 af 4 lejligheder. Den 4. lejlighed har eget depotrum og separat garage.

Ejendommen er beliggende på Vesterbrogade i den sydvestlige del af Holstebro-midtby. Med en begrænset afstand til både gågade og citycenter i Holstebro, grønne områder, indkøbsmuligheder og institutioner ligger ejendommen på en attraktiv placering.

Ejendommen er beliggende på en af de mere rolige veje i området i Holstebro, og kørsel på vejen er primært beboerrelateret. Herudover ligger ejendommens udearealer bag ejendommen og således ugeneret fra eventuel trafik.

I overskuelig afstand fra ejendommen løber Storeåen, og mod nordvest er området ved anlægspavillonen, som er en dejlig oase i byen, hvor det er muligt at nyde legepladsen og parken.

Ejendommen har let adgang til vejnet, og motorvejen nås let inden for få minutter.

For den rette investor vil denne ejendom være en unik mulighed for at sikre et pænt afkast ved investering i en ejendom i flot stand, som er fuldt udlejet.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
439.200,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
907,-
Årlige driftsudgifter kr.
77.576,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
160,-
Pris i kr.
7.500.000,-
Afkast %
4,89 %
Kr./m²
15.496,-

Lokalet

Etage areal
484 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
906 m²

Faciliteter

Betongulv
Depotrum
Garage
Udearealer
Køkken

Teknik

Elevator

MARKEDSINDEX

VESTJYLLAND / Boligudlejning / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere