SENEST SET
FAVORITTER

Østergade 11, 7500 Holstebro

Spændende investeringsejendom i hjertet af Holstebro

21.975.000,-
7,24 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9740 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 24034

Rigtig god og central beliggenhed

Østergade 11-13 og Enghaven 2-4.

Meget velbeliggende investeringsejedom ved en af Holstebros populære gågader. Området er netop nyrenoveret med stor flot parkeringsplads og nyopført BigBio. Området er blevet ekstremt indbydende og populært - med stor daglig kundetilstrømning.

Denne fine ejendom er netop beliggende i hjertet af dette nyrenoverede område, og ejendommen er også netop blevet renoveret og gennemgået en generel opdatering, og udvidelse af flere lejemål, og fremstår således i rigtig pæn og velholdt stand.

Ejendommen er oprindeligt opført i 1970 og består i dag af 13 erhvervslejemål. Der er rigtig god lejerspredning, idet de stabile lejere består af 8 forskellige butiks-/restaurationslejemål og 4 kontor-/kliniklejemål. Herudover er der kælder under en del af ejendommen, der pt. ikke benyttes.

Hovedlejeren i ejendommen har netop forlænget en lejekontrakt med 10 års uopsigelighed.

Ejendommen er beliggende på hjørnet Enghaven / Østergade - området indeholder et varierende udvalg af spændende kæde- og specialbutikker, restauranter m.v.

På toppen af ejendommen er der tagparkering, der med fordel kan tilbydes lejerne.

En rigtig spændende og god investeringscase med rigtig god beliggenhed og mange gode stabile lejere, der sikrer et løbende godt afkast.

Nuværende ejer overvejer omkonvertering af to kontorlejemål, der netop er blevet lediggjort. Ejendommen kan således enten overtages som den er, eller der kan aftales separat pris hvor ejer omdanner de ledige kvadratmeter til 5 boliglejemål til en nærmere fastsat forrentningsprocent for boliglejemål. Alternativt kan de to ledige lejemål trækkes ud af porteføljen (via opdeling i ejerlejligheder) og den resterende del af ejendommen kan erhverves til aftalt pris. Forhør nærmere om mulighederne.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.776.108,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
956,-
Årlige driftsudgifter kr.
264.409,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
142,-
Pris i kr.
21.975.000,-
Afkast %
7,24 %
Kr./m²
11.827,-

Lokalet

Etage areal
1858 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1092 m²

Faciliteter

Kælder
Parkeringsplads
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere