SENEST SET
FAVORITTER

Bredgade 38A, 7400 Herning

Ikonisk, smuk og prisvindende ejendom

20.950.000,-
5,43 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9626 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 70900595

Smuk ejendom med prima beliggenhed i Herning gågade.

På Poulsens Plads ligger denne mondæne ejendom, der repræsenterer Hernings historiske udvikling som købstad. Ejendommen, omtalt som Huset Poulsen, er opført i 1909 og anses for at være en af byens ikoniske ejendomme.

I 2004 blev bygningen renoveret og fik en ny facade, hvilket Herning kommune i 2005 kvitterede for med en pris for det gode initiativ og for berigelse af byen.

Ejendommen er udsmykket med mange flotte detaljer, både på facaden, inden døre samt i gårdmiljøet. Man får hurtigt fornemmelsen af at være i en særlig ejendom.

Caféen rummer i dag over kælder, stueplan samt 1. sal. Stueplan og torvepladsen benyttes til den daglige cafédrift, 1.sal er tiltænkt selskaber samt administration mens 2. og 3. sal er lejligheder.

Lejlighederne vil være tomme ved køb af ejendommen, da de har været benyttet til beboelse af nuværende ejer og dennes familie.

Ejendommen er beliggende centralt i Hernings gågade i befolket område tæt ved Føtex, Imerco, Din Tøjmand, Fermaten mv. Der er således en løbende trafik i området, hvilket kombineret med den fine og flotte eksponering på erhvervsdelen giver mulighed for at tiltrække strøgkunder.

Herudover ligger ejendommen på den „rigtige solside“ af gågaden, hvorved der er et særdeles fint lysindfald både i Caféen og lejlighederne.

Gågaden er fornyeligt blevet moderniseret fra vest mod Vestergade, ligesom den tidligere er moderniseret fra øst mod netop ejendommen. Der er således skabet et attraktivt miljø, der summer af liv specielt i sommermånederne.

Den centrale beliggenhed for boliglejemålene giver også rig mulighed for parkering ved fx. Dalgashus eller parkeringshus ved Føtex, hvor der begge steder forefindes langtidsparkering. Ønsker man privat parkering har ejer i dag lejet tre garager bag ejendommen, som ny ejer kan overtage lejeaftalen for.

Der er let adgang til indkøb og handel, offentlig transport samt grønne områder ved bl.a. Vestergade. Få skridt fra alt.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.295.354,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.348,-
Årlige driftsudgifter kr.
157.012,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
163,-
Pris i kr.
20.950.000,-
Afkast %
5,43 %
Kr./m²
21.800,-

Lokalet

Etage areal
961 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
340 m²

Faciliteter

Kælder
Parkering

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
VESTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Dec2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere