SENEST SET
FAVORITTER

Bredgade 32, 7400 Herning

Ikonisk ejendom i Herning bymidte.

20.995.000,-
5,85 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9626 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 70900266

Nyrenoveret og veldrevet erhvervsejendom med kombination af boligenheder og et detaillejemål - beliggende få skridt fra alt.

Denne ikoniske ejendom i Herning bymidte, som både rummer erhverv og bolig, fremstår mod gågaden i særdeles velholdt og herskabelig stand. Investeringsejendommen er placeret centralt i gågaden, og den flotte Imerco butik er det første, som øjnene møder. Såfremt blikket vandrer opad, udfoldes tre flotte boligenheder, som er istandsat og yderst eftertragtede med let adgang til handelsmuligheder og anden form for velfærd.

Ejendommen er opført i 1910 og er velholdt med respekt for historien samt løbende moderniseret, så det er muligt at møde forventningerne fra nutidens lejere, som kræver kvalitet og er villig til at betale herfor.

Nærværende ejendom har en optimal løsning, hvor erhvervsdelen i ejendommen suppleres med tre boligenheder, som med baggrund i en fremsynet tilgang er istandsat inden for de seneste år.

Selve erhvervslejemålet er udlejet fuldt til Imerco, og der har i ejendommen været drevet isenkræmmer i en særdeles lang årrække, hvorfor det er butikken at gå til i Herning ved sådanne købsbehov.

Selve de tre beboelsesenheder er nyistandsat med flere fine faciliteter såsom massive egetræsgulve, egne altaner, nyt bad og køkken etc. Dette er bestemt lejligheder, som vi vurderer relativt let-genudlejede såfremt en periode med tomgang, mod historikken, skulle opstå.

Samlet set er der tale om en unik ejendom i Hernings bymidte i særdeles god stand, som har et flot historisk udvendigt udtryk mens ejendommens indre er istandsat med ønske om bevarelse af kvalitet.

Forslag til anvendelse

Butik

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.399.330,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.186,-
Årlige driftsudgifter kr.
177.823,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
151,-
Pris i kr.
20.995.000,-
Afkast %
5,85 %
Kr./m²
17.792,-

Lokalet

Etage areal
1180 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
565 m²

Faciliteter

Altan
Bad
Køkken

MARKEDSINDEX

VESTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere