SENEST SET
FAVORITTER

Bredgade 54A, 7400 Herning

Ejendom i nyrenoveret del af gågade

9.000.000,-
7,00 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9626 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 70900259

Ved den vestlige indgang til gågaden og med sivendende trafik foran ejendommen findes 955 attraktive detail-m².

Denne ejendom rummer en tæt på optimal løsning for tids-svarende detailhandel med stor andel af det samlede areal som butikskvadratmetre, og mulighed for lagerfaciliteter ved kælder centralt placeret i ejendommen. For nuværende står ejendommen tom, og den er klargjort til etablering af ny forretning velbeliggende i én af Hernings mere trafikerede gågadeområder.

Selve butiksarealet er i al væsentlighed gennemgående i ejendommen fra gågade til parkering, hvilket sikrer et let og attraktivt indre med et fint lysindfald. Tilstødende det centrale butiksareal er mindre lokaler samt også køkken- og toiletfaciliter, og dermed mulighed for fine velfærdsforhold for personale.

Ejendommen kan ligeledes opdeles, hvilket også tidligere har været anvendt, og der er indgang både fra syd ved gågaden og nord ved parkeringspladsen. Der er etableret to særskilte indgangspartier, således en adskillelse relativt let kan genetableres.

Eksponeringsmulighederne i ejendommen er fine som følge af de mange gående og den sivende biltrafik i gaden. De større vinduespartier mod syd og nord bidrager ligeledes til lokalernes synlighed. Herudover er der etableret overdække, hvor der umiddelbart også kan anføres skiltning mv.

Ovenpå ejendommen er etableret boligenheder, og ejendommen er i øvrigt en del af velfungerende ejerforening.

Samlet set er der tale om en fin ejendom i Hernings bymidte, som har mulighed for et flot udvendigt udtryk medens ejendommens indre er klargjort til ny ejer.


Herning gågade er inde i en spændende udvikling og selve udtrykket i gågaden er flere stedet blevet renoveret og moderniseret. Arealerne foran nærværende ejendom fremstår således indbydende og flotte.

Gågaden tillader i denne del stille trafik, som giver fin plads og tiltrækker strøgkunder ligeså; bemærk endvidere at ejendommen ligger på solsiden af gågaden.

Den centrale beliggenhed for ejendommen giver også rig mulighed for parkering ved fx. Møllegade, hvor der forefindes langtidsparkering. Herudover er der let adgang til indkøb af dagligvarer mv., offentlig transport samt parkarealer inden for overskuelig afstand.

De nære naboer er Uhrskov Vinhandel, Café Poulsen, apotek samt diverse andre butikker. Som et udtryk for den øgede aktivitet i området er tilgangen af Bronuts et billede herpå.

Forslag til anvendelse

Forretning
Detailhandel

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
811.750,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
850,-
Årlige driftsudgifter kr.
183.524,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
192,-
Pris i kr.
9.000.000,-
Afkast %
7,00 %
Kr./m²
9.424,-

Lokalet

Etage areal
955 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Indgangsparti
Kælder
Lagerfacilitet
Parkering
Køkken

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
VESTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Okt2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere