SENEST SET
FAVORITTER

Sorøvej 14, 7400 Herning

Ejendom med gode udviklingsmuligheder

5.995.000,-
6,56 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9626 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 70900220

Fuldt udlejet ejendom med 10 boligenheder - højt afkast og fortsat stort udviklingspotentiale

Ejendommen er opdelt i 2 bygninger med samlet 10 boligenheder, fordelt med hhv. 8 og 2 enheder. Bygningerne er udvendigt i fin stand og fremstår nydelige. Indvendigt trænger lejemålene i den fremtrædende bygning til en opgradering, primært køkkenerne, hvilket er afspejlet i prisen. 1. sals lejligheden i den pudsede bygning er istandsat i 2021, mens stuelejligheden vurderes i fin stand.

Den fremtrædende bygning i gule sten består af 8 enheder med 2 værelser. Selve indretningen er fordelt på et større fællesrum med køkken og stue samt et værelse på hems, der er oplagt til soveværelse. Herudover er der adskilt badeværelse med brus samt indgangsareal. Bagved denne ejendom er indrettet fælles cykelskur til fri afbenyttelse og i den anden ende, i ejendommens kælder, er der indrettet vaskerum. Herudover er der 4 parkeringspladser foran bygningen.

Ved siden af førnævnte ejendom, og foran den pudsede ejendom, er der et grønt areal til fælles benyttelse, som sikrer dejlige luftige omgivelser. I den oppudsede ejendom er der to boligenheder, en havelejlighed og en 1. salslejlighed. Lejligheden i haveplan har egen terrasse og hyggeligt indgangsareal under trappen til 1. sal.

Grundet ejendommens indretning henvender boligenhederne sig bredt om end primært til det yngre, studerende og det midaldrende segment.

På Sorøvej ligger ejendommen placeret på en relativ stille vej med primær beboerrelateret kørsel. Selve området er i en særdeles positiv udvikling med nybyg og øvrige istandsættelser. Dette er således et attraktivt område i Herning midtby, og de mange faciliteter giver årsagen hertil.

Tæt ved ejendommen forefindes der let adgang til grønne arealer ved mindeparken, tæt ved Herning Centret og Herning City, samt kort afstand til uddannelsesinstitutioner, bager og alment indkøb. Herudover er der nær adgang til motorvejsnettet både mod Øst og Nord, uden dog i øvrigt at være generet herved. For de som ikke er kørende i egen bil er der herudover let adgang til offentlig transport og gåafstand til Herning banegård.

Samlet set er ejendommen interessant grundet en meget attraktiv beliggenhed, godt udviklingspotentiale, den udvendige kvalitet mm.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
483.696,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.183,-
Årlige driftsudgifter kr.
99.215,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
243,-
Pris i kr.
5.995.000,-
Afkast %
6,56 %
Kr./m²
14.658,-

Lokalet

Etage areal
409 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
887 m²

Faciliteter

Badeværelse
Cykelskur
Fællesrum
Kælder
Parkeringsplads
Terrasse
Køkken

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
VESTJYLLAND / Boligudlejning / - Aug2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere