SENEST SET
FAVORITTER

Sjællandsgade 59, 7400 Herning

Velholdt boligudlejningsejendom

5.995.000,-
4,58 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7025 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 53635170

Attraktiv boligudlejningsejendom med 6 mindre lejemål

Attraktiv boligudlejningsejendom med 6 mindre lejemål
Er du på udkig efter en boligudlejningsejendom med central placering i Herning med flere letoverskuelige og velholdte lejemål, så er Sjællandsgade 59 absolut værd at se nærmere på.

Ejendommen er indrettet med 2-værelseslejligheder fordelt med 4 stk. på 67 m² samt 2 stk. på 56 m². Lejlighederne er kendetegnet ved at være velholdte, med god planløsning samt at indeholde nyere og tidssvarende køkken og bad, der er renoveret indenfor en 3-4 årig periode. Lejlighederne rummer således entré/gang, stue, soveværelse samt køkken og bad.

Til lejlighederne i stueplan og på 1. sal hører desuden vestvendt altan, og der er gode fællesarealer med baggård, terrasse og have, som frit kan bruges af ejendommens beboere. Herudover er der etableret vaskekælder med tilhørende tørrerum samt mulighed for opbevaring af cykler m.v. for ejendommens beboere.

Ejendommen er oprindeligt fra 1937, og der er sket ombygning i 1975. Der er således yderligere muligheder og potentiale for den kommende ejer, og ejendommen fremstår lige til at gå til og med en forventet nem mulighed for genudlejning grundet lejlighederne størrelse og lejesammensætning.


Udenomsarealer:
Til ejendommen hører en lukket grusbelagt baggård, der udover muligheden for ophold for ejendommens beboere i det fælles terrasse- og haveområde rummer parkeringsfaciliteter.


Område:
Boligudlejningsejendommen er centralt placeret på Sjællandsgade, hvorfra der er gå-afstand til midtbyen, dagligvarehandel, fitness, golfbane m.v. Området er beliggende i et attraktivt boligområde i Herning, der generelt rummer mange etageejendomme og villaer med tilhørende detailhandel og småbutikker i form af indkøb, bager og pizzeriaer m.v.


P-forhold:
Der er mulighed for parkering i baggården efter nærmere aftale.

Forslag til anvendelse

Boligudlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
368.700,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
970,-
Årlige driftsudgifter kr.
95.505,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
251,-
Pris i kr.
5.995.000,-
Afkast %
4,58 %
Kr./m²
15.776,-

Lokalet

Etage areal
380 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
430 m²

Faciliteter

Altan
Bad
Baggård
Fællesareal
Parkering
Terrasse
Køkken

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
VESTJYLLAND / Boligudlejning / - Sep2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere