SENEST SET
FAVORITTER

Helstrupvej 62, 7400 Herning

UDLEJNINGSEJENDOM med 27 lækre rækkehuse

63.504.000,-
4,79 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7025 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 53616150

27 rækkehuse i størrelser fra 108-135 m² i et nybygget boligkvarter lige ved det nye supersygehus i Gødstrup

På vegne af CALUM har vi nu fornøjelsen af at udbyde 27 rækkehuse i størrelser fra 108-135 m² i et nybygget boligkvarter lige ved det nye supersygehus i Gødstrup. Samlet set er der tale om ca. 3.024 m².

Rækkehusene bliver opført cirka 200 meter syd for supersygehuset, og de bliver en del af en større bydel med villaer, lejligheder, rækkehuse, detailhandel, plejehjem, erhverv og restauranter. Alt sammen i et kuperet, naturskønt område med søer, træer og rekreative arealer.

Med et supersygehus følger en superinfrastruktur, og det bliver næppe mere tydeligt end i Gødstrup, hvor hospitalet har betydet både ny motorvej og togstation. Derfor kan Herning centrum nås på 10 minutter i bil - og Holstebro på 25 minutter.

Der er tale om attraktive rækkehuse - i to og tre plan - med tre eller fire værelser, to badeværelser, stue og køkkenalrum, terrasser og parkeringspladser.

Rækkehusene kan stå klar til indflytning i 15-18 måneder efter der er givet endelig byggetilladelse.

Boligerne
Kvalitetsmaterialer og nordiske træk kommer til at præge rækkehusene indvendigt som udvendigt. Her bliver masser af lysindfald, massive trægulve og køkken/bad i skandinavisk minimalisme. Udefra hersker der rene linjer og tegl i to farver.

Fra husenes forhaver kommer du ind i boligens entré, hvorfra du når husets ene toilet og køkken/alrummet, som er udstyret med mærkevareelementer. Fra køkkenet når du ind i husets lyse stue. Fra både stue og køkken er der direkte adgang til henholdsvis terrasse og forhave.

Førstesalen nås via en halvsvingstrappe, og her får du to gode børneværelser, et stort forældresoveværelse med skabsvæg og et badeværelse med toilet og stor bruseniche.

I boligtype D fortsætter trappen endnu en etage op - og ender i et fantastisk soveværelse med store vinduer og terrasser til to sider.

Herudover findes der et godt skur til alle boligerne.

Projektet byder på slidstærke kvalitetsmaterialer hele vejen igennem.

Udenomsarealer:
Området etableres som centerområde med flere dagligvarebutikker, restauranter, tankstation, lejligheder samt forskellige typer at boliger.

Sælger etablerer området inden overtagelsesdagen.

Område:
For 15 år siden dækkede navnet Gødstrup over en sø og en håndfuld huse mellem Tjørring og Snejbjerg nordøst for Herning.

Fra 2022 er området blevet hjemsted for Vestjyllands nye supersygehus med tusindvis af ambulante og indlagte patienter. Samtidig er det arbejdspladser for ca. 4.000 læger, sygeplejersker, portører og alle de andre faggrupper, der får sådan et hospital til at løbe rundt.

Området, der tidligere knapt talte som en landsby, er også ved at få alt det, der får en dagligdag til at løbe rundt. Der er dagligvarebutikker under opførelse, ligesom en tankstation og en café er på trapperne. De tusindvis af patienter, pårørende og ansatte på hospitalet giver nemlig grundlag for forretninger og faciliteter, vi ellers ikke ser i nybyggerområder.

Fra parcellerne er der ca. 3,5 km til Snejbjerg Skole og lidt kortere til nærmeste daginstitution, som er ved at blive udvidet for at imødekomme de mange nye børn i området. Gødstrup ligger ca. fem kilometer fra Herning centrum, hvor du har alt det, du kan forvente af en større dansk by - og en hel del mere, for Boxen, MCH og en dybt ambitiøs kulturpolitik betyder nemlig, at der er masser af liv og oplevelser på Den Jyske Hede.

Parkering:
Der etableres parkeringspladser i forbindelse med boligerne.

Spørgsmål
Nordicals har fået eksklusivt mandat til at sælge projektet. Alle spørgsmål, tilbud og henvendelser generelt adresseres til Nordicals.

Forslag til anvendelse

Udlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
3.477.600,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.150,-
Årlige driftsudgifter kr.
414.601,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
137,-
Pris i kr.
63.504.000,-
Afkast %
4,79 %
Kr./m²
21.000,-

Lokalet

Etage areal
3024 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
8200 m²

Faciliteter

Bad
Toilet
Parkering
Terrasse
Trægulve
Køkken

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
VESTJYLLAND / Boligudlejning / - Apr2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere