SENEST SET
FAVORITTER

Frøskovparken 31, 7400 Herning

Dobbelthuse i høj kvalitet i Tjørring

13.000.000,-
4,53 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 81000208

3 dobbelthuse i høj kvalitet i populære Tjørring

- 6 nyopførte rækkehuse i populær forstad til Herning
- Inventar og hårde hvidevarer i høj kvalitet
- God planløsning med 4 værelser og åbent til kip i køkken-alrum
- Alle boliger med egen carport + skur samt sydvestvendte terrasser
- Mulighed for at overtage selskabet med lidt udskudt skat
På én af de sidste ubebyggede matrikler i udstykningen Frøskovparken, er der pt. 6 rækkehuse á 100 m² under opførelse, som forventes at stå klar til indflytning sensommeren 2022. Området rummer en god blanding af udlejningsenheder og så private parceller, med en overvægt af private parcelhuse. Jorden blev udstykket i 2006 og et stenkast herfra ligger der et større grønt areal med en indhegnet boldbane samt et par basketballkurve. Stisystemet er meget veludbygget og børn kan trygt cykle til skole, fritidsaktiviteter mv., som er samlet ved og omkring Tjørring skole, som ligger en cykeltur på ca. 2,5 km fra boligerne. Boligerne entreres via rummeligt indgangsparti, hvor man har plads til at smide overtøjet i lille indhak og i forlængelse heraf er teknikskabet placeret hvor man også har fundet plads til vaskemaskine samt tørretumbler. Husets hjerterum, køkken/alrummet, er åben op til kip og loftet beklædt i trolltekstsplader, hvilket giver rummet en fantastisk akustik. Fra boligens stue/alrum er der adgang til et soveværelse samt et mindre værelser/kontor på godt 6 m². Fra køkkenet går man ind i en lille mellemgang, som giver adgang til 2 soveværelser af gode størrelser samt boligens badeværelse.
BELIGGENHED
Boligerne ligger ca. 5 km nord for Herning centrum i den populære forstad Tjørring. Der er flere gode grunde til hvorfor denne bydel vækster, men for at komme ind på de indlysende grunde, så byder området på 2 gode skoler, et væld af fritidsaktiviteter, godt udbygget stisystemet, nem adgang til
motorvej for pendlere og kort afstand til en hyggelig gåtur omkring Fuglsang Sø. Frøskovparken, hvor disse 6 veldisponerede rækkehuse bliver opført, er et området som blev udstykket i 2006 og er en god blanding af udlejningsboliger og private parcelhuse. Afstand til hverdagens fornødenheder; indkøb - det populære ABC Lavpris som er genbo til Aldi, ligger ca. 2,2 km fra adressen. Skolen ”Stjernen”, Nordvest Hallen og Hessel Arena ligger alt sammen en kort cykeltur fra boligerne på ca. 2 km.

Forslag til anvendelse

Udlejningsboliger

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
690.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.150,-
Årlige driftsudgifter kr.
111.973,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
187,-
Pris i kr.
13.000.000,-
Afkast %
4,53 %
Kr./m²
21.667,-

Lokalet

Etage areal
600 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
862 m²

Faciliteter

Badeværelse
Indgangsparti
Køkken
Kontor

Teknik

Tørretumbler
Vaskemaskine

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
VESTJYLLAND / Boligudlejning / - Jul2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere