SENEST SET
FAVORITTER

Holing Engpark 41-49, 7400 Herning

Køb af 5 attraktive rækkehuse

13.700.000,-
4,26 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 80503449

Unik mulighed for at købe 5 attraktive rækkehuse

• 5 rækkehuse, Turn-key levering
• Gåafstand til Fuglsang Sø
• Boligen indrettes efter købers ønske
• Overtagelse sommeren 2022
• Kvalitets inventar fra HTH

Nu tilbyder EDC Poul Erik Bech en unik mulighed for at købe 5 attraktive rækkehuse på Søbrinken i Herning.
En bolig ved Søbrinken giver en unik mulighed for på én gang at bo i naturskønne omgivelser samtidig med kort afstand til centrum af Herning. Her kan du leve livet roligt og aktivt på samme tid.
Alle boligerne ved Søbrinken er opført i de bedste materialer med minimal vedligeholdelse og med et minimalt energiforbrug.

Materialer
Grundlæggende byder materialebeskrivelse bl.a. på Inventarpakke fra HTH, Hvidevarer fra AEG/Electrolux og som standard Lamelparketgulve i alle opholdsrum. Derudover 30X60 klinker i badeværelse. Vinduerne leveres af Rationel, og mursten er en Blødstrøgne facadesten, Terra Mista B810 fra anerkendte Strøjer Tegl.
Boligerne leveres færdige med Bøgehæk, terrasser og forhave med belægning i lysegrå betonsten. Derudover tilsås have med græs, således at boligen leveres nøglefærdig og indflytningsklar.

Boligernes indretning
Boligtype C – 114/120 kvm.
Klassisk 2 plans rækkehus, med stueplan indeholdende køkken med mulighed for indretning med Ø eller vinkelkøkken. Derudover god entré, samt gæstetoilet i stueplan. Boligens indretning giver god mulighed for indretning af både spise og opholdsafdeling.

1 Salen byder på 3 eller 4 soveværelser, afhængig af købers ønske såvel som rummeligt badeværelse.

Boligtype D – 128 Kvm.
Rummelig hus med mulighed for at indrette opholdsrummene på boligens 1 sal, eller alternativt at indrette som klassisk rækkehuse som beskrevet ved boligtype C.

Standard indretningen byder på 2 værelser, såvel som fælles opholdsrum i stueplan. Derudover badeværelse og bryggers i stueplan. 1 sal vil være indrettet med rummeligt og lyst køkken/alrum og stue, foruden stort soveværelse og yderligere et badeværelse.

Beliggenhed
Med Fuglsang Sø lige i baghaven får man fantastiske muligheder for aktiviteter året rundt lige fra vandsport og fiskeri til gå- og løbeture. Derudover byder Fuglsang sø på gode faciliteter for folk som ønsker at bade, eller blot slappe af omkring søen.
Alle disse rekreative muligheder og skøn natur, og samtidig er du blot 10 minutter på cykel fra centrum af Herning med kultur, shopping, caféer og restauranter og alle de muligheder, det fører med sig.
Fra boligerne er man placeret indenfor kort cykelafstand af Brændgårdskolen, ligesom man finder Svømmehal, indkøbsmuligheder og daginstitutioner i nærområdet. Søbrinken er placeret med naturen ved døren, og byens faciliteter i gå eller cykelafstand. Det nye regionshospital er ligeledes placeret 6 km. Fra Søbrinken.

Afstand: Grønne områder: 0 M.
Offentlig Transport: 250 M.
Indkøb: 600 M.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
678.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.099,-
Årlige driftsudgifter kr.
104.027,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
169,-
Pris i kr.
13.700.000,-
Afkast %
4,26 %
Kr./m²
22.204,-

Lokalet

Etage areal
617 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Bad
Gæstetoilet
Opholdsrum
Køkken

MARKEDSINDEX

VESTJYLLAND / Boligudlejning / - Nov2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere