SENEST SET
FAVORITTER

Fuglsang Næs 7A og 9A-B, 7400 Herning

Eksklusiv ejendom ved Fuglsang Sø.

13.500.000,-
4,39 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9626 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 70900357

Denne fine ejendom, som består af 7 ejl., fremstår meget mondæn og velholdt.

Denne fine ejendom, som består af 7 ejerlejligheder, fremstår meget mondæn og velholdt. Beliggende ved Fuglsang Sø, tæt på badestranden, Det Blå Rum og med kort afstand til Herning centrum, er det ikke underligt, at denne ejendom er fuldt udlejet.

Ejendommen er opført i 2007 og ligger blandt tilsvarende ejendomme i et smukt miljø med gode udendørsområder, der fremhæver det eksklusive udtryk.

Lejlighederne er udstyrede med oprindelige køkkener og badeværelser, som fortsat er moderne i udtrykket og giver fornemmelsen af kvalitet.

Lejlighederne er spændende indrettet i 2 plan med forskellig planløsning og svinger i størrelsen fra 97 m2 – 141 m2. Der er desuden store anvendelige altaner på ejendommen.

Parkeringsforholdene til ejendommen er fine, hvor der er et stort vognly samt åbent parkeringsområde til både beboere og deres gæster.

Fuglsang Næs er en blind vej, der kun trafikeres af folk med tilknytning til området. Der er herfra let adgang til Hernings omfattende motorvejsnet og kun 5 minutters kørsel til centrum.

For den kræsne investor findes her en mulighed for at få en flot ejendom med lav tomgangsrisiko. Forretningen skal ses i lyset af, at investor løbende kan frasælge ejerlejlighederne enkeltvis eller samlet og dermed løbende frigive likviditet.

Nærværende ejendom er beliggende i skønt grønt område med fine stisystemer, der omfavner Fuglsang Sø.

Søen har mange besøgende på modsatte bred, der udnytter muligheden for badning, kajakroning og stand up paddling. Det Blå Rum tilbyder desuden adgang i badebro, sauna og omklædningsfaciliteter.

Der er kort afstand til midtbyen, det nye sygehus og indkøb.

For børnefamilier finder man både daginstitutioner, Tjørring skole og Lundgårdsskolen inden for cykelafstand, ligesom indkøbsmuligheder findes ca. 1,5 km fra ejendommen.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
664.800,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
816,-
Årlige driftsudgifter kr.
585.180,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
718,-
Pris i kr.
13.500.000,-
Afkast %
4,39 %
Kr./m²
16.564,-

Lokalet

Etage areal
815 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1976 m²

Faciliteter

Altan
Omklædningsfaciliteter
Parkeringsområde
Sauna
Køkken

MARKEDSINDEX

VESTJYLLAND / Boligudlejning / - Nov2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere