SENEST SET
FAVORITTER

Fonnesbechsgade 17, 7400 Herning

Spændende ejendomssportefølje

12.250.000,-
4,22 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7025 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 53587810

2 udlejningsejendomme og én ejerlejlighed

Nordicals Midtjylland har nu fornøjelsen af at udbyde en spændende portefølje, som består af to attraktive boligudlejningsejendomme og en enkelt ejerlejlighed. Ejendommene ligger alle på fine beliggenheder, og lejlighederne oplever sjældent tomgang.

Denne attraktive portefølje byder på i alt 11 lejemål, som er fordelt på to udlejningsejendomme og en enkelt ejerlejlighed. De syv lejemål er centralt placeret, mens de resterende fire har en god beliggenhed i Tjørring.

I hjertet af Herning finder du Fonnebechsgade 17, som har seks gode boliger på 53-108 m2. Ejendommen er charmerende, og lejlighederne er indbyd-nde og absolut i pæn stand. Bad og køkkener fremstår nyere.

Få hundrede meter længere mod øst finder du ejerlejligheden Silkeborgvej 24, 3, som er på 63 gode kvadratmeter - også i rigtig fin stand.

Endelig byder porteføljen på Digevej 3 - en fin etageejendom i den attraktive forstad Tjørring. Ejendommen, som ligger cirka fem kilometer fra centrum og godt to kilometer fra det nye supersygehus, har fire gode lejligheder i størrelserne 66-95 m2. Også hér er standen i den pæne ende.

Der er i det hele taget tale om en solid portefølje. Her får en kommende investor gode beliggenheder, attraktive lejlighedsstørrelser og bygninger såvel som lejemål i fin og fremtidssikret stand. Lejemålene har meget lav tomgang, og det er forventeligt, at det vil fortsætte fremover.

Herning i vækst
Herning oplever i disse år en befolkningstilvækst, som mange provinsbyer ville skæve misundeligt til. En stor kultursatsning, et stærkt erhvervsliv og en beliggenhed ved porten til Vestjylland betyder nemlig, at Herning har haft lange perioder med gode vækstrater i de seneste år. En tendens, der spås at fortsætte i de kommende årtier også.

De lyse udsigter kan også læses i investor-interessen for byen, hvor såvel private- som institutionelle investorer ser byen som en sikker havn. Mens nye prestige-yggerier, supersygehuset og boligområder i disse år skyder op som paddehatte, er klassiske boligejen-omme stadig en meget eftertragtet vare blandt lejerne. Især på de attraktive beliggenheder, som porteføljen byder på. Investeringscasen er med andre ord rigtig god.

Udbudsproces
Udbudsprocessen er tilrettelagt således, at potentielle købere modtager nærværende prospekt. De vil ligeledes tildeles adgang til øvrige oplysninger i særskilt datarum ved tilkendegivelse af interesse for dette.

Fremvisning af ejendommene foretages af Nordicals.

Forslag til anvendelse

Udlejningsejendom
Boligudlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
689.159,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
892,-
Årlige driftsudgifter kr.
146.366,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
189,-
Pris i kr.
12.250.000,-
Afkast %
4,22 %
Kr./m²
15.847,-

Lokalet

Etage areal
773 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3265 m²

Faciliteter

Bad
Køkken

MARKEDSINDEX

VESTJYLLAND / Boligudlejning / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere