SENEST SET
FAVORITTER

Sorøvej 14, 7400 Herning

Mange fine faciliteter.

6.995.000,-
5,12 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9626 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 70900220

Nærværende ejendom er opdelt i 2 bygninger med samlet 10 boligenheder fordelt med hhv. 2 og 8 stk.

Mange fine faciliteter på god beliggenhed.

Nærværende ejendom er opdelt i 2 bygninger med samlet 10 boligenheder fordelt med hhv. 2 og 8 stk. Fællesnævneren for ejendommens enheder er det lave tomgangsniveau samt et udmærket standsniveau i udlejningsvenlige materialer.

Bygningen i gule sten består af 8 enheder med 2 værelser. Selve indretningen er fordelt på et større fællesrum med køkken og stue samt et værelse på hems oplagt til soveværelse. Herudover er der adskilt badeværelse med brus samt indgangsareal på enkelte. Bagved denne ejendom er indrettet fælles cykelskure til fri afbenyttelse og i den anden ende i ejendommens kælder er der indretning til vask; herudover 3-4 parkeringspladser foran bygningen.

Ved siden af førnævnte ejendom, og foran den pudsede ejendom, er der et grønt areal til fælles benyttelse, som sikrer dejlige luftige omgivelser. I den oppudsede ejendom er der to boligenheder ved en havelejlighed og lejligheden herover. Lejligheden i haveplan har egen terrasse og hyggeligt indgangsareal under trappen til 1. sal. Denne ejendom fremstår i udmærket stand, om end der vil påløbe vedligehold.

Grundet ejendommens indretning henvendes boligenhederne bredt om end primært til det yngre og midaldrende segment.

På Sorøvej ligger ejendommen placeret på en relativ stille vej med primær beboerrelateret kørsel. Selve området er i en særdeles positiv udvikling med nybyg og øvrige istandsættelser. Dette er således et attraktivt område i Herning midtby, og de mange faciliteter giver årsagen hertil.

Tæt ved ejendommen forefindes der let adgang til grønne arealer ved mindeparken, tæt ved Herning Centret og Herning City, samt kort afstand til uddannelsesinstitutioner, bager og alment indkøb. Herudover er der nær adgang til motorvejsnettet både mod Øst og Nord, uden dog i øvrigt at være generet herved. For de som ikke er kørende i egen bil er der herudover let adgang til offentlig transport og gåafstand til Herning banegård.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
428.076,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.047,-
Årlige driftsudgifter kr.
75.575,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
185,-
Pris i kr.
6.995.000,-
Afkast %
5,12 %
Kr./m²
17.103,-

Lokalet

Etage areal
409 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
887 m²

Faciliteter

Badeværelse
Cykelskur
Fællesrum
Kælder
Parkeringsplads
Terrasse
Køkken

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
VESTJYLLAND / Boligudlejning / - Jun2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere