SENEST SET
FAVORITTER

Vejlevej 1, 7400 Herning

Investeringscase i midtjysk Sundhedshus.

25.000.000,-
6,26 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9626 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 70900295

Unik mulighed for investering i sundhedsfælleskab i én af de mest attraktive midtjyske byer.

Nu tilbydes en unik mulighed for at erhverve et fuldt udlejet sundhedshus i attraktive Lind, indrettet i 2015 til formålet. Ejendommen fremstår derfor moderne, velindrettet og som en af Lind bys mange kvaliteter.

Ejendommen består i dag af 17 lejemål indenfor sundhedssektoren, hvoraf Lægerne i Lind og Træningshuset udgør 1.589 kvm af ejendommens samlede areal, og man har derfor som ejer 2 stabile ankerlejere, foruden Midtjyske Øjenklinik, som lejer 242 kvm. De øvrige 14 lejemål varierer mellem cirka 18 og 36 kvm, foruden fællesarealer.

Ejendommen er yderst velplaceret i byen, ved indkørslen fra Motorvejen og Herning By, og med flere af Linds nye boligområder i umiddelbar nærhed af ejendommen, ligesom skole og idrætsanlæg er under 1 km fra ejendommen. Dette gør også ejendommen oplagt til en mulig udvidelse, hvilket ejendommens nuværende lokalplan muliggør.

Jf. lokalplanen er der på ejendommen en anslået byggeret på 2.000-2.500 m², således man som ejer på sigt kan udvide ejendommens anvendelse, med yderligere en bygning nord for Vejlevej 1, i op til 4 etagers højde jf. lokalplanen.

Ejendommen er beliggende i Lind, et af de mest populære forstadsområder til Herning.

Byen Lind oplever en løbende tilstrømning af særligt børnefamilier, som grundet placeringen og de mange fine faciliteter finder byen særdeles attraktiv.

Herudover er der også en relativ stor andel af et modent publikum, som har boet i byen over en længere periode.

Lind by har et stærkt foreningsliv som ved f.eks. KLG, hvor mange nyder godt af fællesskabet, hvilket også styrker attraktiviteten, når bopæl skal vælges.

Herudover er ejendommen tæt ved indkøbsmuligheder, og der etableres i relativ nær fremtid boligområde tæt herved, så segmentet af brugere for netop ejendommen løbende er stigende.

Forslag til anvendelse

Sundhedshus

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
2.423.567,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
799,-
Årlige driftsudgifter kr.
885.132,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
292,-
Pris i kr.
25.000.000,-
Afkast %
6,26 %
Kr./m²
8.243,-

Lokalet

Etage areal
3033 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
13062 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere