SENEST SET
FAVORITTER

Fonnesbechsgade 6, 7400 Herning

Kombineret erhvervs- og boligejendom

2.595.000,-
6,38 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7025 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 53576250

Udlejningsejendom - bolig evt. til egen benyttelse

Blandet ejendom midt i byen
Her er tale om en byejendom opført i 1900.

Ejendommen er i grundplan indrettet med et erhvervslejemål - en butik - og lejer er i dag Mødrehjælpen Herning Lokalforening. Butikken er 110 m2, og indeholder både lagerarealer, personalerum og toiletfaciliteter. Lejer har været i ejendommen siden 2018.

På første sal og tagetagen (inkl. påsat kvist) er der en boliglejlighed på 134 m2 som er indrettet på charmerende vis. Lejligheden er meget lys og venlig, og er hvidmalet på både gulve og vægge i stuen. Der er flere stuer en suite og gode rum og værelser. Køkkenet er af nyere dato. Der findes både et toilet og et badeværelse i lejligheden.

Murværket fremstår pudset og der er mahonievinduer i hele ejendommen. Taget er bølgeeternit. Der er indgang til boligen fra husets bagside - via trappe til altan/indgang. Fra gadeplan er der indgang til butikken.

Ejendommens tag og vinduer er skiftet i 1996.

Er du interesseret i at benytte lejligheden til egen bolig, så får du en yderst god mulighed her, til fornuftige penge. Alternativet er at finde en ekstern lejer til boligen og have ejendommen som ren investering.

Ejendommen er omfattet og en del af 'Gårdlav Grønnegade Nord'. Her betales intet kontingent, men der genereres et årligt overskud, som udloddes til medlemmerne.

Lejerne tilmeldes forsyningsselskabet direkte som forbruger af el. Varmen afregnes via bi-måler gennem Techem (til sælger) og vand gennem sælger, idet dette forbrug ikke kan separeres mellem lejemålene.

Udenomsarealer og området:
Fonnesbechsgade er helt nyrenoveret og gaden oser af hygge og lækre specialbutikker, cafeer og restauranter. En virkelig særlig og særdeles velplaceret beliggenhed med midtbyen, transportmuligheder og alle fornødenheder inden for nær rækkevidde. Gågaden begynder ca. 150 meter fra ejendommen.

P-forhold:
Ved ejendommens bagside ligger mange p-muligheder, ligesom man også kan parkere på gaden.

Forslag til anvendelse

Restauranter

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
214.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
877,-
Årlige driftsudgifter kr.
46.382,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
190,-
Pris i kr.
2.595.000,-
Afkast %
6,38 %
Kr./m²
10.635,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
244 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
178 m²

Faciliteter

Altan
Badeværelse
Toilet

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere