SENEST SET
FAVORITTER

Østergade 16, 7400 Herning

Flot ejendom på hovedgaden i Herning.

8.995.000,-
7,29 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3283 XX XX Se nummer
E-mail xx@staderhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 956KE000188

 

- Udlejningsejendom med stabil lejer.
- Attraktivt afkast på 7,29 %.
- 10års uopsigelighed fra lejer.
- Meget præsentabel ejendom i god stand
- Beliggende i den "rigtige ende" af Hernings gågade

Der er tale om et "sale and lease back", dvs. den nuværende ejer er også lejer, som fortsætter i lejemålet. Det betyder, at en ny lejekontrakt vil blive designet, og der kan evt. forhandles på enkelte parameter i lejekontrakten for køber.

Ejendommen
En flot ogæstetisk korrekt ejendom, som pryder bybilledet med mange rigtige løsninger. Ejendommen som er opført i 1910 fremstår flot og velholdt, og nuværende ejer har passet godt på ejendommen. Ejendommen består i dag af 458 m2 erhvervsareal, som er udlejet til én lejer. Ejendommen har et stort og indbydende vinduesparti mod gågaden, der udnyttes til serveringsareal.
Ejendommen er udlejet til restauration, som er del af en større kæde med etablissementer både i Danmark og udlandet, og er en yderste velkonsolideret lejer. Lejer har ved overtagelsen af lejemålet foretaget gennemgribende renoveringer, således det fremstår særligt tilpasset til lejers formål, men lejemålet rummer mange andre mulige formål.

Stueetagen er alene gæsteområde med forskudt niveau, som bidrager til lejemålets anvendelse. Hertil er der adgang til 1. salen som også primært anvendelse til gæsteareal. Her er mulighed for nuværende lejer at afholde lukkede arrangementer/events, som bidrager til lejemålets anvendelse.
2. salen er ligeledes erhvervsareal, men fremstår fysisk som privat opholdsrum for personale/medarbejdere. Standen er her fremragende, og ligner til forveksling hvordan man ville indrette en bolig.
Kælderen består af kundearealer, gæstetoiletter, garderobefaciliteter og lagerfaciliteter.

Der er en mindre gård som vender ud mod Smedegades p-plads, som giver nem adgang for både parkering og vareleverancer. Ejendommen indeholder yderligere 2 tagterrasser.


Beliggenhed
Denne taler for sig selv, og placeringen på gågaden i "den rigtige ende" kan ikke være bedre. Der er virkelig tale om et handelsstrøg med stor aktivitet, og masser af forretninger og liv, som bidrager til byens vækst.
Der er nem adgang til parkering og der det er ingen hemmelighed, at infrastrukturen omkring Herning og Midtjylland er noget af det bedste i Danmark. Dette er en oplagt mulighed for investering i en flot ejendom med en meget sikker lejer og med et afkast, som er yderst attraktivt.


Markedsdata
- Det samlede transaktionsniveau i Danmark udgjorde i 2016 ca. 65 milliarder.
- Herning er en vækstkommune, og har de seneste årrækker udmærket sig ved i høj grad at bakke op om erhvervsdrivende.
- Denøkonomiske vækst har været stigende i Danmark siden 2013. Den økonomiske vækst på landsplan udgjorde ultimo 2015 1,8 %.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
714.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.660,-
Årlige driftsudgifter kr.
66.249,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
154,-
Pris i kr.
8.995.000,-
Afkast %
7,29 %
Kr./m²
20.919,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
430 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
236 m²

Faciliteter

Adgang til parkering
Gård
Lagerfacilitet
Opholdsrum
Parkering
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK