SENEST SET
FAVORITTER

Jernbanevej 7, 4720 Præstø

Herkabelig projektejendom

1.700.000,-
-1,52 %
Pris i kr. - Projekt Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5950 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 10520152

Overtages tom klar til istandsættelse

Herskabelig ejendom centralt beliggende i Præstø, med få hundrede meter til byens charmerende gågade, og til det hyggelige miljø omkring havnen hvor der ligeledes er cafeer, ishus, badebroer med mulighed for vinterbadning, cykeludlejning mv.

Ejendommen er opført i 1901, og er yderst herskabelig af karakter. Ejendommen har dog ikke været beboet i mange år, og trænger derfor til istandsættelse såvel udvendigt som indvendigt.

Bygningen indeholder stueplan, 1. sal samt en høj og anvendelig kælder. Adgangen til ejendommen sker fra ejendommens nordlige side, hvorfra den store trappe giver adgang til såvel stueplan som 1. sal. I stueplan er der store åbne rum med højt til loftet, de store facadevinduer giver et godt lysindfald i alle rum. Der er adgang til stor sydvendt terrasse.

1. sal er ligeledes indrettet med højt til loftet, og en fantastisk udsigt over grønne arealer samt til Præstø fjord. Alt efter behov og ønsker kan der indrettes 2-4 lejligheder i de 2 etager.

Der er direkte og separat adgang til ejendommens kælder, som i øvrigt er høj og med store vinduespartier. På bagsiden af ejendommen er der udgang i terræn. En yderst anvendelig kælder som vil være oplagt til klinik, liberalt erhverv, eller evt. bolig.

Senest har ejendommen været anvendt til kontor/administration for FOG, ejendommens anvendelse er derfor stadig noteret som erhverv i de offentlige systemer. Hvilket alt andet lige betyder, at der er mulighed for opdeling i ejerlejligheder, samt at der ved konvertering til bolig er fri huslejefastsættelse, dermed undgår kommende ejer den komplekse lovgivning omkring lejefastsættelse.

Ovenstående skal selvfølgelig undersøges hos Vordingborg kommunen.

Alt i alt en spændende projektejendom / investeringsejendom som efter istandsættelsen kan få et helt fantastisk udtryk såvel udvendigt som indvendigt.

Forslag til anvendelse

Kontor
Klinik
Projektejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
26.522,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
66,-
Pris i kr.
1.700.000,-
Afkast %
-1,52 %
Kr./m²
4.218,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
403 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
946 m²

Faciliteter

Kælder
Sydvendt
Terrasse
Kontor
+Mere

MARKEDSINDEX

VEST- OG SYDSJÆLLAND / Kontor / - Nov2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK