SENEST SET
FAVORITTER

Jomfrustræde 6A, 4720 Præstø

Skøn lejlighed med attraktiv beliggenhed centralt i Præstø

995.000,-
6,21 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 2934 XX XX Se nummer
E-mail xx@karhofbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 224

Godt afkast og stabil lejer

I den centrale del af Præstø, nær alle byens herligheder og havnen, ligger denne fine lejlighed, som nu kan danne ramme om din næste investering. Lejligheden fordeler sig over en stue, to værelser, et badeværelse og et køkken med mulighed for en spiseplads. Hertil kommer et hyggeligt, fælles havestykke, og så er der givet tilladelse fra ejerforening til at opføre en altan. Velkommen til.

Beliggenheden er virkelig god, og lejligheden er beliggende midt i Præstø, hvor man finder flere af byens specialforretninger, spisesteder, kulturtilbud og indkøbsmuligheder lige i nærheden. Derudover er der kort vej til den maritime stemning ved havnemiljøet og stranden, hvor man kan nyde mange stunder om sommeren.

Lejligheden befinder sig i en flot og velholdt rødstensejendom fra 1932 med gratis parkering for beboerne lige ude foran. Bagved venter et dejligt havestykke, hvor det er muligt at opstille egne havemøbler, og så er der tillige en vaskekælder.

Indenfor begynder rundturen i den indbydende stue med plankegulve og et dejligt lysindfald fra de vestvendte vinduer. Her kan der indrettes en afslappende sofasektion og en spiseafdeling, ligesom det også er muligt at inddrage noget af det rummelige gangareal til at arrangere et spisebord. Det pæne køkken med hvide fronter ligger nemlig i åben forbindelse hertil.

Videre er der to værelser, som begge har en fornuftig størrelse. Til slut et badeværelset, som er udført med et separat bruseafsnit.

Om sommeren gøres der stor brug af haven, der er anlagt med en græsplæne omgivet af høje træer, så man kan sidde ganske privat og nyde den medbragte mad.

Har du fået lyst til at se lejligheden? Så kontakt os allerede i dag for en uforpligtende fremvisning.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
82.425,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
970,-
Årlige driftsudgifter kr.
20.137,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
237,-
Pris i kr.
995.000,-
Afkast %
6,21 %
Kr./m²
11.706,-

Lokalet

Etage areal
85 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1276 m²

Faciliteter

Altan
Badeværelse
Gratis parkering
Spiseplads
Parkering
Plankegulv
Køkken

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
VEST- OG SYDSJÆLLAND / Boligudlejning / - Nov2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere