SENEST SET
FAVORITTER

Nørregade 34, 4760 Vordingborg

God boligudlejningsejendom i Vordingborg

4.075.000,-
5,12 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5578 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 47301558

Centralt beliggende i Vordingborg med 4 gode boliger - facade males i 2022 inden salg

• Sælger har i 2021 pudset facaden, og i 2022 maler sælger facaden inden salg

• 4 gode boliger, beliggende i veludbygget villakvarter

• Kælderlejlighed er nyrenoveret i januar 2022 - nyt køkken, nyt gulv, nyt badeværelse mv

• Der er god stor have og p-plads til lejerne på grunden

• Ca. 5 min. på cykel til Vordingborg station

Ejendommen er opdelt med bygning med 4 boliger, have med p-område, samt udhus/ skur i haven hvor alle lejere har eget rum.

Kælder:
Rigtig god toværelses lejlighed med helt nyt køkken/alrum, to gode værelser samt bryggers med egen indgang samt nyt badeværelse. Lejligheden ligger højt i kælderen, således der er godt lysindfald, og gode store vinduespartier mod Nørregade. Lejligheden har to ind/udgang - som alene er til denne bolig.

Stue og 1. sal:
To identisk indrettede lejligheder, med gode store stuer/rum mod Nørregade, godt stort køkken med spiseplads samt yderligere to værelser i den bagerste del af bygningen.

Der er nyere badeværelser i god størrelse i begge lejligheder. Gulvene er flotte ældre plankegulve, der giver lejlighederne god charme. Begge lejligheder er i rigtig god stand - og særdeles attraktive.

2. sal:
Lejlighed med godt funktionelt køkken og badeværelse, samt to gode værelser samt stue. Lejligheden har også her ældre plankegulve, og lejligheden breder sig over hel 2. salen, og har således gode lysindfald fra flere sider.

Der er fælles opgang mellem stue, 1. og 2. sals lejlighederne.

Have og gårdmiljø:
Der er mindre græsareal, som lejerne kan anvende i fællesskab, og så er der anlagt en god stor gårdsplads til parkering af biler. Der er endvidere et skur/udhus til hver lejlighed i haven/gården.

Bygningen er opført i sten og pudset, og males lys grå i foråret/sommeren 2022. Der er eternittag på bygningen og ståltag på udhuset.

Lejerne indbetaler a conto vand og varme, hvor Brunata udarbejder både vand- og varmeregnskab for ejendommen. Lejerne betaler ligeledes el direkte til SEAS-NVE.

Ejendommen er beliggende i veludbygget villakvarter, tæt ved byens store sundhedshus, kaserneområdet - og blot 5 min til stationen.

Der er alle fornødenheder indenfor gå afstand, samt skole, institution mv. tæt ved ejendommen. Motorvejen til KBH eller sydpå mod Nykøbing F, Rødby mv. nås på ca. 8 - 10 min i bil.

Vordingborg har endvidere fået et helt nyt DGI vandkulturhus, som ligger ca. 15 minutter fra ejendommen, på cykel, og dette er en stor attraktion for både børn og voksne i kommunen.

Sydmotorvejen ligger ca. 11 km. fra Vordingborg centrum, og der er god infrastruktur der forbinder Vordingborg nord mod København og syd mod Nykøbing Falster.

Byen har flere skønne naturområder, og den ”nye” Storstrømsbro kommer til at skabe en helt ny bydel i den sydlige del af byen, med grønne område, dejlig marina og badstrande.

Forslag til anvendelse

Boligudlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
301.452,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
754,-
Årlige driftsudgifter kr.
96.556,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
241,-
Pris i kr.
4.075.000,-
Afkast %
5,12 %
Kr./m²
10.188,-

Lokalet

Etage areal
400 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
631 m²

Faciliteter

Badeværelse
Gårdmiljø
Spiseplads
Kælder
Parkering
Plankegulv
Køkken

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
VEST- OG SYDSJÆLLAND / Boligudlejning / - Apr2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere