SENEST SET
FAVORITTER

Storegade 4A, 4780 Stege

Investering i hjertet af Stege

4.995.000,-
7,15 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5578 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 47301511

Sjældent udbudt liebhaverejendom med 2 boliglejemål og 2 erhvervslejemål

• Særdeles velbeliggende med stor markant synlighed i bybilledet

• Sjældent udbudt liebhaverejendom med meget historie

• 2 erhvervslejemål og 4 boliglejemål (heraf 2 helt nye under opførelse)

• Fredet ejendom uden ejendomsskat

• Meget velvedligeholdt inde som ude

Nu sælges en af Steges smukkeste og mest markante ejendomme ”Hages Gård” - ejendommen er smukt beliggende på det lille brostensbelagte torv i Storegade, og er noget af det første man bemærker når man kører ind i byen fra Kostervej.

Ejendommen som oprindeligt var en købmandsgård, er opført i 1799 og er i dag en fredet bygning som oser af historie og kvalitet. Ejendommens facade står gulpudset og med stort rødt halvvalmet tegltag med 2 skorstene samt hvidmalede torammede og smårudede vinduer. Midt i ejendommen er markant port-fag med store trædøre med forbindelse ind til det hyggelige gårdmiljø bag ejendommen. Port- og gårdområdet er delvist brostensbelagt, og resten er udlagt med mindre grønt areal.

I stueetagen er det venstre sidehus indrettet til kontorfaciliteter og en ligeløbstrappe fører op til boligen på 1. sal, der er sammenbygget med rummene nord for trapperummet. Det østvendte sidehus er i stueetagen indrettet dels til kontorfaciliteter og dels til en bolig i to etager. 1. sal er indrettet til arkiv og står med synlige konstruktioner.

Ejendommen indeholder 2 gode erhvervslejemål i stueplan, begge med kundeindgange fra torvet og personaleindgange fra port-området. Det ene erhvervslejemål er udlejet til advokatfirma på 179 m² og det andet på 156 m² er ledigt til ny ejer, eller kan lejes ud til 3. mand.

Advokatkontoret har følgende overordnede indretning: Vindfang/entré, 3 gode og regulere kontorer/mødelokaler, kopirum, pænt køkken med spiseplads og udgang til gården, 2 toiletter samt 2 mindre kontorer. Endvidere bagindgang/personaleindgang til ejendommens interne trappe. Lokalerne fremstår i pæn stand, med lyse vægge og lofter, samt trægulve og tæpper. Der er indlagt fibernet i lejemålet.

Det pt. ledige lokale har følgende overordnede indretning: Vindfang/entre, åbent kontor/reception med personaleindgang ud til portrummet, 5 gode kontorer, depotrum, toilet samt mindre køkken. Lokalerne fremstår i pæn stand, med lyse vægge og lofter, samt tæppebelægning og vinyl. Der er kabling i alle kontorerne.

Ejendommen indeholder 2 gode boliglejemål på 1. salen på hhv. 173 m² og 191 m². Begge lejligheder fremstår i rigtig pæn og herskabelig stil. Ejer etablerer yderligere 2 boliglejemål i sidebygningen, som hver bliver på ca. 67 m² og beliggende i hhv. stuen og på 1. salen.

Lejligheden på 191 m² er overodnet indrettet med egen opgang fra gårdområdet, entré/fordelingsgang, pænt spisekøkken, vaskerum med plads til vaskesøjle, opgang til meget stort loftrum over lejligheden, pænt badeværelse med badekar/brus og pænt terrazzogulv, værelse, stort soveværelse/spisestue, stor stue, stue med udgang til terrasse samt yderligere 2 gode værelser. Desuden udgang også til den interne trappe. Fra lejligheden er der en udsigt til vandet og det hyggelige torv foran ejendommen. Lejligheden fremstår i herskabelig stil med mange fine detaljer, herunder bl.a. flotte trægulve, lofter med stuk mv.

Ejendommen er meget attraktiv beliggende i hjertet af Stege, med udsyn til havnen og indsejlingen til Stege Nor kanalen, som så flot opdeler Stege by.

Stege er en velfungerende handelsby med mange forskellige butikker og gode spisesteder, og har i sommerhalvåret mange lokale aktiviteter og oplevelser, arrangeret af organisationer, virksomheder og personer i Stege og på Møn. Stege er især kendt for sine Tirsdagsmarkeder der foregår hen over 6 uger, fra starten af juli.

Forslag til anvendelse

Boliglejemål

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
455.996,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
651,-
Årlige driftsudgifter kr.
102.155,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
146,-
Pris i kr.
4.995.000,-
Afkast %
7,15 %
Kr./m²
7.136,-

Lokalet

Etage areal
700 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1161 m²

Faciliteter

Arkiv
Badeværelse
Vindfang
Toilet
Gård
Spiseplads
Spisekøkken
Loftrum
Reception
Stuk
Tegltag
Terrasse
Terrazzogulv
Trægulve
Port
Køkken
Kontor

Teknik

Fibernet

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
VEST- OG SYDSJÆLLAND / Boligudlejning / - Sep2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere