SENEST SET
FAVORITTER

Goldschmidtsvej 14A, 4760 Vordingborg

Rigtig flot Beboelsesejendom.

3.575.000,-
6,33 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3283 XX XX Se nummer
E-mail xx@staderhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: ER-MI065

Rigtig flot Beboelsesejendom, 4 lejemål.

*Boligudlejningsejendom.
*3 selvstændige matrikler med 4 lejemål.
*294 Bolig m² 1.392 m² grund.
*Central beliggenhed midt i Vordingborg.
* Afkast 6,33%
* Pris kr. 3.575.000


Ejendommen er nok en af de flotteste investeringsejendomme i Vordingborg by. Her er tale om en flot og markant pudset murstensejendom fra 1912, som i 2010 er udbygget og nænsomt totalrenoveret. Ejendommen er en velbevaret patriciaejendom, som indeholder i alt 4 lejemål, i størrelsen 42- 151 m2. Alle lejligheder har hver et særpræget markant udtryk og er flotte og løbende vedligeholdt. De indeholder alle eget køkken og badeværelse, med hårde hvidevarer samt vaskemaskine og tørretumbler. Ejendommen er omkranset af en gammel velplejet have med flere terrasser, som lejerne har adgang til. Til lejlighederne er der adgang til flere parkeringsmuligheder på ejendommens areal. I forbindelse med renoveringen i 2010 er lejlighederne brandsektionerede og alle installationer el, vand, varme og kloak er nyetableret, ligesom der er separate målere på alle forbrugssteder.


Beliggenheden på en sidevej til hovedgaden i Danmarks gamle hovedstad, Vordingborg tæt på den smukke Kirke, lige i centrum af byens hovedstrøg. Vordingborg er en by i udvikling, med større igangværende projekter i industrihavnen og hele området omkring Vordingborg Station (direkte tog til København H på lidt over 1 time) og ca. 100 km i bil.
Vejdirektoratet bygger en ny Storstrømsbro, der forbinder Sjælland og Falster via Masnedø. Broen bliver ca. 4 km lang og er Danmarks tredjestørste bro efter Øresundsbroen og Storebæltsbroen. Ydermere er Vordingborg en by med en stor kaserne samt centrum for de større uddannelsesinstitutioner på Sydsjælland. Pr. 1. januar 2019 bor der 45.816 indbyggere i kommunen.

I løbet af de seneste år, har interessen for investeringsejendomme flyttet sig ud over hovedstadens grænser, særligt til byer som Ringsted, Slagelse, Næstved, Vordingborg, Køge og Holbæk.

Forslag til anvendelse

Boligudlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
297.048,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
984,-
Årlige driftsudgifter kr.
77.673,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
257,-
Pris i kr.
3.575.000,-
Afkast %
6,33 %
Kr./m²
11.838,-

Lokalet

Etage areal
302 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1384 m²

Faciliteter

Badeværelse
Parkeringsmulighed
Køkken

Teknik

Tørretumbler
Vaskemaskine

MARKEDSINDEX

VEST- OG SYDSJÆLLAND / Boligudlejning / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere