SENEST SET
FAVORITTER

Ørslevvej 129, 4760 Vordingborg

Blandet ejendom i Ørslev

2.500.000,-
8,67 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5578 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 47301179

Blandet ejendom med 1 erhvervslejemål og 2 boliglejemål beliggende i Ørslev nær Vordingborg

Ejendommen, der er beliggende i Ørslev bymidte, er oprindeligt opført i år 1900 og 1955, og i mange år drevet som lokal brugs i byen.

Ejendommen har løbende ændret anvendelse og er løbende til-/ombygget - dette senest i 2003 og 2016. Facaden fremstår dels hvidpudset og dels som gule mursten, mens tagkonstruktionen er eternittag. Tag-delen over beboelsesejendommen er udskiftet for ca. 10 år siden.

De oprindelige butiksarealer er i dag udlejet til mindre emballagegrossist med speciale indenfor glas og plast. Disse arealer på 699 m² består dels af pænt lyst administrationsareal med åbent kontor, lille køkken, toilet, arkivrum, depotrum samt meget stort lager/opbevaringsareal. Der er et godt af- og pålæsningsareal til erhvervslokalet på bagsiden af ejendommen. Hertil er der gode tilkørselsforhold, også med større lastbiler.

Beboelsesejendommen er i dag udnyttet til 2 beboelseslejemål, som er udlejet. Disse 2 lejemål er hhv. 199 m² og 63 m². Lejligheden på 63 m² indeholder: Entré/køkken med god spisekrog, delvist åbent til stue, soveværelse, mellemgang samt pænt badeværelse. Denne lejlighed er etableret i år 2016, og har i det meste et ensidigt lysindfald fra ejendommens ene facadeside. Lejligheden på 199 m² er i 2 plan og indeholder: Entré, stor stue, spisestue, samt pænt køkken. 1. sal: Stort soveværelse, badeværelse samt 3 værelser og en repos. Der er mindre haveareal som boliglejer i stueplan råder over, og der er desuden carport som beboelseslejerne råder over.

Ejendommens kælder indeholder disponibelt rum, fyrrum med gasfyr der er ca. 5 år gammelt. Endvidere kælderrum til lejemålene. Der er på ejendommen et tankanlæg, ejet af COOP, som lejer arealet. Der er endvidere meget stort asfalteret parkeringsareal foran ejendommen. Desuden et par øvrige lejere til hhv. skur og p-plads. Der udarbejdes vand- og varmeregnskab overfor ejendommens lejere.

Ejendommen er centralt beliggende i Ørslev By.

Fra Ørslev er der ca. 5 min kørsel til motorvejen og ca. 5 minutter til Vordingborg. Endvidere kort afstand til rigtig gode indkøbsmuligheder. I Ørslev er der desuden gode sports-og fritidsaktivitetsmuligheder.

Ørslevs skole har 0-6. klasses undervisning. Der er desuden pasningsmuligheder i form af vuggestue og børnehave. Fra Ørslev er der gode offentlige transportmuligheder mod Vordingborg, hvorfra der videre er togforbindelse mod Nykøbing Falster, Næstved samt København.


Forslag til anvendelse

Beboelseslejemål

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
327.417,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
341,-
Årlige driftsudgifter kr.
34.863,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
36,-
Pris i kr.
2.500.000,-
Afkast %
8,67 %
Kr./m²
2.601,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
961 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3053 m²

Faciliteter

Arkivrum
Badeværelse
Toilet
Kælder
Parkeringsareal
Køkken
Lager
Kontor
+Mere

Teknik

Gasfyr

MARKEDSINDEX

VEST- OG SYDSJÆLLAND / Boligudlejning / - Okt2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK