SENEST SET
FAVORITTER

Algade 82, 4760 Vordingborg

Godt beliggende bolig- og erhvervsejd.

5.950.000,-
6,83 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5578 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 47300808

Centralt beliggende bolig- og erhvervsejendom i Vordingborg Centrum

Centralt beliggende bolig- og erhvervsejendom i Vordingborg Centrum med mulighed for projekt i endnu en eller to boliger i erhvervsdelen i 'baghuset'.

Ejendommen har i rigtig mange år huset det lokale apotek samt fire rigtig gode lejligheder, og er en særdeles synlig og markant ejendom i Vordingborgs bybillede. Den er oprindeligt opført i 1800 tallet, men har gennemgået nogle kæmpe renoveringer - både ude og inde - og er tidssvarende indrettet og udviklet.

Apoteket havde hele stueetagen ud mod Algade, og hele den ene del af baghusene i ejendommens charmerende gård. Ejendommen er opbygget som en 'hestesko' og i begge de bagved liggende 'grene' bør der være boliger - da der udover bygningen, ligger et fantastisk haveanlæg med til ejendommen, der går helt ned til 'dalområdet'.

Erhvervsdelen mod Algade kan benyttes som kontor, butik, cafe, restaurant eller lignende - og der kan, udover den indgang der er i dag, nemt skabes en mere synlig og adgangsvenlig indgang til ejendommens erhverv. Adgangen til ejendommens boliger sker via porten mod Algade.

Erhvervslejemålet mod gaden er disponibelt og kan lejes nu eller køber kan udvikle egne ideer med dette. Lejemålet kan indrettes med eget lager i den bagvedliggende bygning eller blot som kontor, café eller lign. med lager/depot i forreste del. Området i denne ende af Algade (100 meter fra Gåsetårnet) er præget af hyggelige caféer, gode restauranter samt det populære spillested Stars.

Erhvervsdelen rummer rigtig mange muligheder for både store og mindre lejemål.

Boligerne ligger mod gaden på 1. sal og 2. sal samt i gårdhuset til venstre ved portindgangen, i stueplan og 1. sal.

Alle lejemålene er tidssvarende indrettet, lyse trægulve, nyere køkkener, gode badeværelser samt en rigtig god fælles have med overdækket terrasse.
Den største lejlighed på 1. sal på hele 220 m² gården samt mod Algade er en af Vordingborgs absolut flotteste lejligheder, med nyt badeværelse, nyt, meget stort køkken samt tre stuer 'en suite' i herskabsstil.
De øvrige lejligheder er også rigtig gode, 2 værelser og 3 værelses bylejligheder - med bedste beliggendhed, med 5 min. til stationen, 1 min. til Gåsetårnet og Slotsruinerne samt få min. til indkøb, skole, institution samt det helt nye DGI vand og aktivitetshus i Vordingborg.

Ejendommen fortjener at få en 'projektløsning' med boliger i gården, og der vil være stor efterspørgsel efter disse lejemål, centralt i bymidten.

• Ejendom med bedste beliggenhed i Vordingborg centrum
• Der er gode udviklingsmuligheder i ejendom
• Boligprojekt i midtbyen
• Gode boliger med leje potentiale

Området.:
Vordingborg har gymnasium, handelsskole, seminarium, kaserne samt jernbanestation og er hjemby for Danmarks Borgcenter, det tidligere Sydsjællands Museum. Byen har tre havne, heraf to lystbådehavne og en industrihavn. Langs kysten ved Storstrømmen ligger den populære Ore Strand. Hvert år i juli afholdes byfesten Vordingborg Festuge og den prisvindende Prins Jørgens Garde er tilknyttet byen. I ulige år i august afholdes den internationale teaterfestival Waves, arrangeret af byens egnsteater Cantabile 2.
Vordingborgs mest kende vartegn er Gåsetårnet, som kendes af de fleste sjællændere, og som skaber god turisme i Vordingborg.
Der er ca 18.000 indbyggere, når de mindre bysamfund. der omkranser Vordingborg tælles med.

Forslag til anvendelse

Boligprojekt

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
597.368,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
728,-
Årlige driftsudgifter kr.
190.788,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
233,-
Pris i kr.
5.950.000,-
Afkast %
6,83 %
Kr./m²
7.256,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
820 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2445 m²

Faciliteter

Depot
Badeværelse
Gård
Terrasse
Trægulve
+Mere

MARKEDSINDEX

VEST- OG SYDSJÆLLAND / Boligudlejning / - Maj2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK