SENEST SET
FAVORITTER

Ornebjergvej 65, 4760 Vordingborg

Flot ejendom ved Vordingborg

2.750.000,-
8,36 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5578 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 47301278

Rigtig flot investeringsejendom med fantastisk smuk beliggenhed lige udenfor Vordingborg

• Stabil og god lejer

• Velvedligeholdt såvel inde som ude

• Naturskønne omgivelser

• Ejendommen er udviklet og renoveret indenfor de sidste 5 år

• Større grund udlagt primært som græs, og med boldbane, aktivitetsområde, terrasser mv.

Denne flotte investeringsejendom er oprindeligt opført i 1877 og over de sidste 5 år løbende udviklet og renoveret, således at den såvel inde som ude fremstår i særdeles velvedligeholdt stand.

Ejendommens facade fremstår opført i delvist kampesten, delvist bindingsværk og delvist med flot hvidpudset facade. Tagbelægning er overalt eternit.

Ejendommen er opført med vinkel, hvilket giver et fantastisk hyggeligt terrasseområde, som er udlagt med flotte træterrasser på begge sider af den ene del af ejendommen.

Den store naturskønne grund på 5.862 m² er derudover primært udlagt med gros og der er anlagt boldbane samt aktivitetsområde med bl.a. nedgravet trampolin.

Ejendommen er udlejet til Vordingborg Alfernes hus Diamanten, som fra ejendommen driver et socialpædagogisk opholdssted.

Ejendommen er dermed fuldt udnyttet og indrettet til lejers aktuelle formål, herunder med gode toilet- og badefaciliteter, gode og pæne køkkenfaciliteter samt fyrrum. Der er endvidere kontorer, mødelokale og fællesrum. Der er desuden en række værelser til opholdsstedets beboere.

Alternativ anvendelse til nuværende lejers formål kunne være alle former for liberale erhverv, andet institutionsformål eller boligudlejning.

Ejendommen er beliggende i den mindre landsby Ornebjerg, små 3 km udenfor selve Vordingborg og små 4 km fra Ørslev.

Ejendommen er beliggende i 1. række til de åbne marker som omgiver Ornebjerg, og ejendommen fremstår som en af byens flotteste ejendomme.

Fra ejendommen er der gåafstand til offentlig transport med direkte forbindelse til Vordingborg station, med mange daglige togafgange mod Næstved, Ringsted, Roskilde, København og Nykøbing Falster.

Der er endvidere kort afstand til gode indkøbsmuligheder indenfor dagligvarer, og selve Vordingborg By byder på hyggeligt gågade-miljø med bredt og varieret udvalg af forskellige butikker, restauranter/cafeer og kulturoplevelser med Gåsetårnet og hele borgområdet som stor lokal turistattraktion.

Ejendommen ligger 7 km fra Sydmotorvejen (E47), der forbinder Vordingborg med resten af Sjælland. Motorvejen går direkte igennem Køge til København, og mod Lolland-Falster hvor den nye Femernbælt tunneler ved at blive bygget.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
270.108,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
472,-
Årlige driftsudgifter kr.
50.303,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
88,-
Pris i kr.
2.750.000,-
Afkast %
8,36 %
Kr./m²
4.808,-

Lokalet

Etage areal
572 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
5862 m²

Faciliteter

Fællesrum
Toilet
Køkkenfacilitet
Mødelokale
Terrasseområde
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere