SENEST SET
FAVORITTER

Ny Esbjergvej 14A, 4720 Præstø

Fantastisk mulighed for kombineret bolig og erhverv

2.995.000,-
10,26 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5663 XX XX Se nummer
E-mail xx@aferhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 1986396

VELBELIGGENDE INVESTERINGSEJENDOM - BOLIG & ERHVERV - OPDELT I 2 EJERLEJLIGHEDER

Bag adressen Ny Esbjergvej 14AB gemmer sig to bygninger. Den ene, med mulighed for en charmerende og indbydende villa med en super planløsning og god plads til børnefamilien, den anden, en stor hal, komplet med bad- og køkkenfaciliteter og rigtig mange etagekvadratmeter, der kan imødekomme behovene for de fleste erhvervslokaler.

Hallen er lige nu indrettet, som træningslokale, komplet med alle maskiner og to tilstødende sale, til hold- eller privattræning. Hallen er indrettet med super omklædnings- bade og toiletfaciliteter, tekøkken, lager- og baglokale og god plads til eventuel reception, eller mødelokaler.
Hallen sælges enten i sammenhæng med villaen, eller separat. Enten som investeringsobjekt med udlejning for øje, eller som selvstændige erhvervslokaler. Mulighederne i den store hal er mange og spændende.

I villaen venter en skøn, lys og indbydende bolig, der nu er indrettet, som kombineret frisørsalon og behandlingslokaler, men som nemt og uden de store omkostninger kan indrettes til en fantastisk charmerende og lækker bolig med en planløsning, der passer perfekt til børnefamilien. Her er tre gode og indretningsvenlige værelser, lys og rummelig entré i åben forbindelse med husets tre lyse og åbne stuer, hvor der i den ene nemt og oplagt kan etableres et ekstra værelse, to badeværelser og køkken i forbindelse med praktisk og rummelig bryggers med egen indgang. De to største stuer ligger en suite og den ene er udstyret med hyggelig brændeovn og udgang til den sydvestvendte del af haven og en skøn, solrig terrasse, der ligger i læ i husets vinkel.

Ejendommene er beliggende i kort gå- og cykelafstand til både skole, indkøb, vandet og daginstitutioner og med nem og hurtig tilkørsel til Næstvedvej og videre tilkørsel til motorvejen.

Begge bygninger gemmer på rigtig mange muligheder, både hvad ejerkonstellation og anvendelse af de to bygninger angår. Vi glæder os meget til at tale med jer om mulighederne i denne spændende sag, og hjælpe med at få udnyttet begge bygninger til deres absolut fulde potentiale.

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
352.800,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
487,-
Årlige driftsudgifter kr.
40.957,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
57,-
Pris i kr.
2.995.000,-
Afkast %
10,26 %
Kr./m²
4.137,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
724 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2072 m²

Faciliteter

Bad
Omklædning
Brændeovn
Køkkenfacilitet
Træningslokale
Reception
Terrasse
Toiletfaciliteter
Køkken
Lager
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere