SENEST SET
FAVORITTER

Solbakkevej 2, 4760 Vordingborg

Eksklusiv palæejendom

8.500.000,-
4,08 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 32830 XX XX Se nummer
E-mail xx@staderhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: ER-MS023

Blandet bolig/erhverv

*Eksklusiv palæejendom med vandudsigt
*En af Vordingborgs mest markante ejendomme
*Blandet bolig/erhverv
*341 m2 bolig
*202 m2 erhverv
*698 etagemeter + 99 m2 muret garage
I første række med bedste placering og den smukkeste udsigt over Storstrømmen, ligger denne skønne pragtvilla, der gennem årene er blevet nænsomt renoveret.
678 etage-m2 i 4 plan - stueplan, 1 & 2 sal + kælder i Vordingborg.

Ejendommen er beliggende i den østlige del af byen og har skøn stor parklignende have, - lukket og fuld beplantet og byder på smuk udsigt over de åbne marker og vandet. Gode parkeringsforhold, så der er plads til både ejer og evt. lejere og deres kunder. Det er en stor ejendom med rigtig meget plads, med kælderetage, stueplan med udestue, 1. og 2.sal. samt 99 kvm. stor dobb.garage. Særdeles velegnet som beboelse med liberalt erhverv. Eksklusiv liebhaver ejendom centralt i Vordingborg - en sjælden udbudt ejendom. Når du kører igennem porten bliver du budt velkommen til denne smukke ejendom med gode parkeringsforhold. Fra den smukke hoveddør kommer du ind i en stor lys og lækker hall, hvor der er trappe til 1. og 2.sal. Fra hall adgang til boligen i stueplan (som benyttes af sælger) med 2 stuer med store vinduespartier, hvor udsigten til vandet kan nydes. Stuerne er opdelt med doblt. glasdør og i den ene en smuk gammel pejs, - begge stuer har trægulve. Der er fra stuen adgang til den flotteste udestue, hvor man kan nyde udsigten til både vandet og den parklignende have mod syd, med terrasse og trappe ned til haven. Dejlig spisestue med original svensk keramik pejs, som, kun adskilt af dør, ligger i forbindelse til køkkenet. Fra spisestuen kan udsigten over vandet ligeledes nydes gennem stuens doblt. døre, ud mod udestuen. Meget funktionelt køkken med spiseplads, hvorfra der er adgang til både spisestue og opholdsstuen. Køkkenet har også en dejlig brændeovn. I forbindelse med køkkenet er der mindre spisekammer og lille entre ud til haven, og nedgang til kælder. Master bedroom med udsigt til vandet og direkte adgang til walk-in closet og videre til flot renoveret badeværelse med badekar, bruseniche og skabe. Der er B&O indbygget i alle rum i stueetagen. Delvis udnyttet kælderetage med to store rum, og stort kombineret bryggers med vaskesøjle samt værksted. Mindre gangareal, toilet og opgang til haven. Generelt er der i hele ejendommen smukke gamle døre med messinggreb der samler og deler ejendommen på smukkeste vis. 1. sal - 202 kvm - er pt. udlejet til erhverv, hvor der er adgang til toilet/bad, storrums kontor med stort vinduesparti ud mod vandet, så udsigten kan nydes, fra hele 1.ste salen. Derudover byder 1. salen på yderligere 3 gode separate kontoer samt personaleafsnit og arkivrum på trappeafsats.. 2.sal . 80 kvm. - er pt. Udlejet til bolig, som lejlighed og indeholder lille repos, dejligt lyst køkken, soveværelse med indbygget skabe. Stor lys stue med højt til loftet, trægulv, og gode lysåbninger, bl.a. et smukt rundt vindue,der sikre den gode udsigt til vandet. Toilet/badeværelse med plads til vaskemaskine. Kan blive ledig for køber. En pragtfuld ejendom der skal ses og opleves.


Beliggenhed
Ejendommen er beliggende ved indkørslen til i Danmarks gamle hovedstad, Vordingborg. Kort afstand Vordingborg Station, kaserne og uddannelsesinstitutioner. Ejendommen er beliggende 5 min. kørsel fra Sydmotorvejen E47 og en times kørsel fra København.
Vordingborg er en by i udvikling, med større igangværende projekter i industrihavnen og hele området omkring Vordingborg Station.

Vejdirektoratet bygger en ny Storstrømsbro, der forbinder Sjælland og Falster via Masnedø. Broen bliver ca. 4 km lang og er Danmarks tredjestørste bro efter Øresundsbroen og Storebæltsbroen. Ydermere er Vordingborg en by med en stor kaserne samt centrum for de større uddannelsesinstitutioner på Sydsjælland. Pr. 1. januar 2019 bor der 45.816 indbyggere i kommunen.

I løbet af 2017 er interessen for investeringsejendomme kommet ud over hovedstadens grænser, særligt til byer som Ringsted, Slagelse, Næstved, Køge, Holbæk og Vordingborg.
Det samlede transaktionsvolumen i Danmark udgjorde i 2017 ca. 98,3 milliarder, hvoraf 65,7 % af dette var placeret på Sjælland.
Der opleves større interesse fra især internationale investorer, som søger at foretage investeringer i Danmark. Alene i 2017 udgjorde internationale investorer ca. 40 % af transaktionsvolumen.

Forslag til anvendelse

Værksted
Bolig erhverv
Bolig & erhverv
Liberalt erhverv
+Mere

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
420.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
773,-
Årlige driftsudgifter kr.
72.063,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
133,-
Pris i kr.
8.500.000,-
Afkast %
4,08 %
Kr./m²
15.654,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
543 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3261 m²

Faciliteter

Arkivrum
Bad
Brændeovn
Garage
Toilet
Hall
Spiseplads
Kælder
Parkeringsforhold
Terrasse
Trægulve
Udsigt
Køkken
Bad
Værksted
+Mere

Teknik

Vaskemaskine

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK