SENEST SET
FAVORITTER

Hovedgaden 60, 4295 Stenlille

Tæt på Stenlille station

10.000,-
0,00 %
Pris i kr. - Udbud/licitation Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 58 50 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 1216937

Projektejendom evt fremtidig beboelsesejendom

For Sorø Kommune udbydes ejendommen til salg på vilkår i henhold til lovbekendtgørelse om offentligt udbud ved salg af kommunens henholdsvis regionens faste ejendomme nr. 799 af 24.06.2011.
Sorø Kommune forbeholder sig ret til frit at vælge mellem indkomne tilbud og til at forkaste samtlige tilbud.

Ejendommen er beliggende midt i Stenlille, med Fakta som nærmeste nabo og dermed også tæt på stationen. Ejendommen er del af større parcel som udstykkes i forbindelse med salget.

Bygningen har senest fundet anvendelse til legestue og fremstår med en indretning i h.t. denne anvendelse, med rummelig entre med opgang til 1. sal, toiletter, køkken og stort aktivitetsrum.

På 1. sal er der ligeledes et større aktivitetsrum med udgang til brandtrappe samt yderligere disponibelt rum.

Ejendommen vil naturligvis finde god fortsat anvendelse til eks. institutionsformål, men umiddelbart syntes den meget anvendelig til boligformål, evt. som 2 boliger enten med lodret skel eller med en beboelse i stueplan og en på første sal, hvilket dog vil kræve myndighedsgodkendelse forinden arbejderne påbegyndes.

Udbud
Hovedgaden 60, Stenlille er i dag noteret som en ejendom, i forbindelse med nærværende udbud bliver ejendommen opdelt i 4 enheder, heraf beholder Sorø Kommune den ene del, og de tre øvrige bliver udbudt tilsalg og kan købes henholdsvis hver for sig eller samlet. De 3 dele bliver benævnt hhv.: "Legestue", "Det gamle Rådhus" og "Det nye Rådhus". Der er endnu ikke sket matrikulære ændringer, men der er vejledende kortskitse efter fotoserien i salgsopstillingen. Køber er oplyst om, at forsyningssituationen skal ændres, og at der skal ske separationer i forhold til nuværende. Køber bære selv omkostninger ved separationerne. Køber må påregne, at der evt. skal tinglyses servitutter omkring forsyningsforhold og fælles vedligeholdelse heraf.

Lokalplan
I forbindelse med salget iværksættes udarbejdelse af lokalplan for området, hvor bl.a. boliganvendelse kan indgå som fremtidig lovlig anvendelse. Købers tilbud kan betinges af, at køber opnår tilladelse til den påtænkte anvendelse.

KONTANT KØBSTILBUD ØNSKES. Offentligt udbud - budfrist 28.10.2019, kl. 12:00.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
1,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
Pris i kr.
10.000,-
Afkast %
0,00 %
Kr./m²
61,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
163 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1016 m²

Faciliteter

Toiletter
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere