SENEST SET
FAVORITTER

Hovedgaden 51, 4295 Stenlille

Gode udviklingsmuligheder

1.495.000,-
12,22 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 58 50 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 1016690

God investerings-/projektejendom i stationsby

Ejendommen, der tidligere har været købmandsforretning igennem en længere årrække, er centralt beliggende midt i mulighederne i Stenlille by. Ejendommen består af 3 bygninger samt et større areal tilliggende, som i dag er udlagt som befæstet kører/vende areal. Arealet kunne eventuelt danne basis for yderligere bebyggelse, eks. rækkehuse.

Hovedejendommen er opført i mursten, med pudset og malet facade, tegltag og overvejende termovinduer.

I stueplan forefindes tidligere købmandsforretning, med tilhørende personalerum, toilet m.v., som nemt vil kunne finde fortsat erhvervsmæssig anvendelse, eller søges omdannet til boligformål.
Bemærk særligt at sådan en omdannelse vil kræve dispensation fra gældende lokalplanlægning på baggrund af en konkret ansøgning.

Herudover forefindes fuld kælder med mulighed for opmagasinering med mere samt indvendig trappe til en mindre del af 1. salen, hvor der er indrettet et kontor og i øvrigt er basis for et godt projekt, f.eks. omdannelse til boligformål.

Med separat indgang fra gavlen er adgang til den resterende 1. sal på hovedhuset, hvor der er indrettet en større lejlighed. Ved lejer skifte kan der evt. tænkes 1. salen som opdelt - dette eventuelt set i sammenhæng med en istandsættelse af den resterende del af 1.- og 2. salen, eller istandsættes i sin nuværende form, og genudlejet til et højere lejeniveau.

Som en del af den tidligere forretning, forefindes med sammenhæng til hovedhuset, en tilbygning fra 1982, opført i røde mursten og med eternittag.
Ved evt. indretning af boliger i den eksisterende bygningsmasse, vil der kunne indrettes nogle attraktive rækkehus lignende enheder i attraktive enhedsstørrelser.

Herudover forefindes ældre ladebygning fra år 1900 der byder på flere muligheder. Efter lokalplanens bestemmelser er der en yderligere byggeret på ejendommen på 670 m²
Alt i alt en ejendom med mange muligheder, og hvor der er gode betingelser for at holde drift i ejendommen sideløbende med at den udvikles.

Forslag til anvendelse

Projektejendom
Forretning
Købmandsforretning

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
246.750,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
288,-
Årlige driftsudgifter kr.
61.942,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
72,-
Pris i kr.
1.495.000,-
Afkast %
12,22 %
Kr./m²
1.744,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
857 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2548 m²

Faciliteter

Toilet
Kælder
Tegltag

Teknik

Eternittag

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK