SENEST SET
FAVORITTER

Halsskov Færgehavn 0, 4220 Korsør

Unikt jordstykke på ca. 63.000 m2

12.345,-
0,00 %
Pris i kr. - Udbud/licitation Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7210 XX XX Se nummer
E-mail xx@mailreal.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 371ER141

Offentligt udbud for Slagelse Kommune sælges samlet eller enkelte etaper

Unikt jordstykke udbydes i offentligt udbud for Slagelse kommune. Jordstykket på ca. 63.000 m2 kan erhverves samlet eller der kan bydes på de enkelte etaper jvf. etapeoversigten.

Nærværende udbud omfatter dele af mat.nr. 351f samt dele af mat.nr. 352d, Korsør Markjorder, beliggende Halsskov Færgehavn, 4220 Korsør.

Jordstykket er beliggende med flot udsigt over Storebælt, med strand og natur lige ved døren. Man har adgang til stranden direkte fra grunden samt via de gode stisystemer der er i området. Endvidere er der kort afstand til stationen med gode tog- og busforbindelser samt til motorvejstilkørsel mod København og Odense.
I øvrigt er en del af det omkringliggende område under udvikling, såsom Vandsportscenteret med faciliteter rettet imod fritidsaktiviteter i vand og på land. Et område der på sigt forventes at inspirerer til et aktivt ude liv. Vandsportscenteret bliver løbende udbygget over de næste par år og allerede senere i år vil den historiske Storebæltsfærge " m/f Broen" blive lagt op og anvendes til en masse spændende og aktive formål, blandt andet et kommende udstillingscenter omkring den faste forbindelse over Storebælt.

Jordstykket har i dag en meget naturlig karakter, med vild og uberørt natur. Området henligger som strandeng, og overgår til let skov op mod vejsiden. Pt. er en lille del af skovområdet klassificeret som fredskov.

Der er udarbejdet en visionsplan for boligbyggeri på jordstykket, hvor der er inspiration at hente, til et boligprojekt, som falder flot ind i de naturlige omgivelser, der præger området i dag.
Visionsplanen ligger op til bebyggelse i op til 6 etager, i moderne byggestil, i kombination med udsigt over naturen og Storebælt.

Jordstykket er delvist omfattet af den tidligere vedtagende lokalplan 131 ¨Halsskov Havn, Kanalbyen¨. Der gøres opmærksom på, at der i forbindelse med salget, vil skulle udarbejdes en ny lokalplan for det samlede område, der tager stilling til de konkrete planer køber har.

Er du interesseret i at høre mere om jordstykket, så er du meget velkommen til at kontakte indehaver Jan Thanning på tlf. 72 10 00 18 eller mail: 4200@mailreal.dk.

Bilag kan ligeledes rekvireres hos RealMæglerne Jan Thanning.

Budfrist mandag d. 7. september 2020 kl. 12:00.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
1,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
Pris i kr.
12.345,-
Afkast %
0,00 %
Kr./m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
63000 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK