SENEST SET
FAVORITTER

Smedegade 47A, 4200 Slagelse

Del af investeringsportefølje

28.400.000,-
4,42 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5850 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 1017379

ANKERLEJER 10 årig lejekontrakt

Nærværende ejendom sælges i selskabsform sammen med 2 andre ejendomme: Kontantpris i alt kr. 51.895.000.

Ejendomsporteføljen bestående af ejendommene Smedegade 47A-G og Herluf Trollesvej A-E, Slagelse samt Fredens Alle 2, Frederiksværk:

Alle byggemæssige garantier vedrørende de enkelte ejendomme overdrages til køber ved overtagelse af de respektive selskaber.

Smedegade 47A-G:
Opdelt i 19 ejerlejligheder herunder kælder.
I hjertet af Slagelse ligger denne investeringsejendom, opført i 2015, med en optimal beliggenhed ved Smedegadesøen med det omkransende parkanlæg, og med få hundrede meter til indkøb og shopping. Ca. 10 minutters gang til stationen. Der går busser lige ved hoveddøren.

Ejendommen består af to bygninger et forhus mod Smedegade og et baghus. Facaderne på forhuset er opført i røde blødstrøgne mursten og gammeldags røde vingetegl og har zinkbeklædte kviste samt altaner. På facaden mod gårdhaven er altangangen gjort ekstra bred, så den udover at give adgang til boligerne, kan fungere som en ekstra altan med udsigt over haven.

Ejendommen er et såkaldt "infill-byggeri, dvs. det er opført mellem og bygget sammen med de to nabobygninger. Den arkitektoniske udformning er præget af nabobygningernes klassiske udtryk, så der skabes et flot, homogent facadeforløb mod Smedegadesøen og parken overfor.

Baghuset er opført i moderne minimalistisk byggestil med hvidpudsede facader, mørkegrå vinduer og fladt tag. Udvalgte felter på facaden males mørke for at understøtte huset enkle arkitektur. Ligesom på forhuset sker adgang til første sal fra en ekstra bred altangang som også fungerer som altan.

Forhuset
Smedegade 47 rummer 2 toværelses og 6 treværelses boliger, der er fra 52 til 72 m2. I ejendommens kælder etableres der et depotrum på 3 m² til hver bolig samt teknikrum og et større kælderrum på ca. 63 m². Fire af boligerne har altan til begge sider, de to stueboliger har terrasse mod gården og fransk altan mod gaden, og de to boliger, der ligger over porten, har altan mod gården. Boligerne er gennemlyste og har store, høje glaspartier på 2,2 meter og ekstra loftshøjde, På de to treværelses boliger på anden sal er der etableret hems på ca. 4.3 m².
Adgangen til boligerne er nem og ubesværet - de otte boliger indrettes med niveaufri adgang, og der er elevatoradgang til alle boliger. Herudover etableres der porttelefonanlæg til alle boliger.

Baghuset
Baghuset er opført i to etager og er indrettet med 5 boliger på hver etage, i alt 10 boliger. Alle boliger har udgang til en stor altan. Boligerne er indrettet med et garderobeskab ved indgangen. Soveværelset er placeret mod nord, hvorfra der er adgang til depotrummet. Badeværelset er indrettet med toilet, håndvask og bruser og er forberedt til vaske-/tørremaskine. I alrummet er placeret køkken, spiseplads og stue.

Fælles gårdhave
Til ejendommen hører en fælles gårdhave, hvor beboerne kan mødes til hyggesnak, grill m.v. Der er adgang til gårdhaven gennem facadens portåbning. Den er anlagt som en moderne by have med belægning i slotsgrus, som man kender det fra bl.a. Tivoli, og med små træer og buske. Mod naboerne plantes hæk, og rundt om grill- og opholdsområder opsættes espalier med beplantning, som hyggelige, grønne rum. I gården er opsat et skur til håndtering af renovation samt teknik til ejendommens varmepumpe, og bagerst på grunden er anlagt 21 parkeringspladser. Fra p-området er anlagt et flisebelagt fortov hen til elevatoren og trappen, som afskæres og styres af et porttelefonanlæg.

Energi og miljø
Ejendommen er opført som et topmoderne lavenergiprojekt, der opfylder kravene for boliger i energiramme 2015. Udover at der er taget hensyn til miljøet, hvilket betyder at de månedlige udgifter til el og vand vil være mere end halveret i forhold til, hvad det almindeligvis koster. Konkret forsynes de velisolerede boliger med varmt vand fra ejendommens varmepumpe, der er installeret i kælderen. Vandet opvarmes primært af solceller, der er monteret på taget, og som ydermere vil levere strøm til fællesinstallationer som ex. elevator, fælles lys og beboerne, når der er overkapacitet. Der er indlagt fjernvarmestik, som supplerende forsyning i kolde perioder.

Boligerne er udstyret med et moderne genvex anlæg - den brugte, varme luft, som ledes ud af boligen, udnyttes til at opvarme den friske, kolde luft, som tilføres boligen.

Lejerne
Hele ejendommen er, bortset fra 3 lejligheder i forhuset, udlejet til Netværket Smedegade S/I CVR nr. 32495230 på en 10 årig uopsigelig lejekontrakt, som trådte i kraft 1. januar 2021, hvilken kontrakt udleveres gennem medvirkende mægler til interesserede købere. Lejer har forlejeret til de sidste 3 lejligheder i forhuset, som i dag er udlejet til 3 individuelle lejere, jvf. i øvrigt kontraktens bestemmelser herom.

Renhold og vicevært
Det er aftalt med den primære lejer, at de har viceværtsforpligtelsen på ejendommen herunder snerydning, renhold mv. Læs mere herom i erhvervslejekontrakten.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.401.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.400,-
Årlige driftsudgifter kr.
175.250,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
175,-
Pris i kr.
28.400.000,-
Afkast %
4,42 %
Kr./m²
28.372,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1001 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1409 m²

Faciliteter

Altan
Depotrum
Glasparti
Toilet
Gårdhave
Spiseplads
Kviste
Kælder
Parkeringsplads
Terrasse
Vicevært
Køkken
+Mere

Teknik

Elevator
Solceller
Teknikrum

MARKEDSINDEX

VEST- OG SYDSJÆLLAND / Boligudlejning / - Mar2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK