SENEST SET
FAVORITTER

Odensevej 8, 4200 Slagelse

Velhodt bygningsmasse

14.000.000,-
7,23 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5850 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 1017444

Attraktiv beliggende og præsentabel ejendom til bilsalg mv.

Ejendommen er beliggende på synlig hjørnegrund ud til Kalundborgvej og tillige med stor synlighed fra Omfartsvejen, hvormed der er optimal synlighed. Ca. 7.000 døgnbiler passerer ejendommen på Kalundborgvej og op mod ca. 12.000 af døgnbiler kører på den nordlige del af Kalundborgvej/Omfarstvejen. Således et stort naturlig kundepotentiale og synlighed, ligesom ejendommen kan nås på få minutter fra motorvej E20, hvilket er med til at gøre det nemt for kunder at komme til ejendommen. Selve bygningsmassen er disponeret i effektive, mindre enheder som sikrer minimal tomgangs risiko og som pt. er udlejet til eksterne lejere.
Sælger kan evt. indtræde på nogle nærmere aftalte vilkår i en overgangsperiode fsva. dennes lejemål.
Ejendommen består af følgende bygninger: Bygning 1:
Opført 1956 iht. BBR, ombygget i 2009 og fremtræder særdeles pæn Bygningen er opført i mursten og fremtræder særdeles præsentabel i hvid filset mursten, tag i sorte tagsten, termovinduer og attraktiv balkon på 1. sal. Ejendommen er udlejet til bolig, og rummer videre separat salgskontor med direkte adgang fra det store udstillingsareal. Opvarmning via natursfyr. Bygning 2: Opført 1928 iht. BBR og løbende vedligeholdt og renoveret, bl.a. med tag fra ca. 2013, således at bygningen fremtræder fuldt moderne og funktionel med bl.a. kontor samt godt værksted med egen port. Bygningen er udlejet til maler-og byggefirma. Bygning 3: Regulær og præsentabel værkstedsejendom med indskrivning-/salgs kontor mv. Opført i 2006 og således en moderne og fuldt funktionel ejendom med yderbeklædning i metalplader som giver minimal vedligeholdelse. Opvarmning via særskilt gasfyr. Bygningen er udlejet til Car2U og er sammenbygget med bygning 2. Sammen bygningen er udlejet til pilleovnsfirma Bygning 4. Særdeles velindrettet værkstedsbygning fra 2018 med alle moderne faciliteter. Bygningen ligger som en integreret del af salgs kontoret via sammen bygning således at der sikres en homogenitet mellem salgs/indskrivningsafdeling og det tilknyttede værksted, men alligevel i adskilte enheder således hver del kan fungere særskilt og således at kunder på værkstedet elegant kan undgås hvis dette ønskes.

Endvidere nyopført udstillings hal på 781 kvm. opført 2021.
Alt i alt er her tale om en sjældent udbudt ejendomstype, med en idéel kombination af velvarierede lejemålstyper- og størrelse, god bygningsmasse, stor synlighed med udenomsarealer og fleksible anvendelsesmuligheder.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.173.400,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
538,-
Årlige driftsudgifter kr.
170.969,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
78,-
Pris i kr.
14.000.000,-
Afkast %
7,23 %
Kr./m²
6.413,-

Lokalet

Etage areal
2183 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
12099 m²

Faciliteter

Balkon
Port
Kontor

Teknik

Gasfyr

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere