SENEST SET
FAVORITTER

Søndervang 2, 4100 Ringsted

Virkelig præsentabel og velholdt ejendom

10.800.000,-
5,07 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5850 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 1117485

Investeringsejendom med uudnyttet byggeret

Præsentabel og velholdt erhvervsejendom. Velbeliggende i Ringsted, nærmere betegnet på hjørnet af Søndervang og Næstvedvej, og dermed beliggende i byens sydlige del, med kort gangafstand til stationsområdet samt busstoppested ud for ejendommen. Øvrige ejendomme i området er primært erhvervsejendomme, herunder dagligvarebutikker, laboratorium m.v.

Bygningen er oprindeligt opført i 1980 og fremstår i rød teglstensmur og betonfag samt paptag med delvis rejsning og dejligt lysindfald. Ejendommen deler vejadgang med naboejendommen og har et selvstændigt asfalteret parkeringsanlæg med grønne afgrænsninger foran bygningen. Det øvrige grundstykke er disponibelt for evt. yderligere bebyggelse og fremstår som grønt areal. Ved en samlet bebyggelsesprocent på 50, kan der samlet set bygges 2.461 m².

Ejendommen er indrettet med åbent receptionsområde placeret centralt i bygningen, med gangforbindelse til bygningens østlige og vestlige del. Omkring gangarealerne, som har loft til kip og er udstyret med lysbånd, er der indrettet kontorer af varierende størrelser, møderum, pæn og lys kantine, bade-/omklædningsfaciliteter samt toiletter flere steder i bebyggelsen. I bygningens sydlige gavl er der selvstændig indgang med lille, godt vaskerum med bruser og udslagsvask. Under del af den vestlige del af bygningen er der kælder, med nedgang fra receptionsområdet. Kælderen rummer flere gode opbevarings- og arkivrum samt teknikrum.

Ejendommen er i dag udlejet til revisionsfirmaet Beierholm og sælges derfor som investeringsejendom i fuldt udlejet stand.

Ejendommen er udstyret med intakt og funktionsdygtigt ventilations- og udsugningssystem og opvarmes med fjernvarme. Den generelle indretning, bl.a. med fuldmurede filsede indervægge og Troldtech træbeton loftsplader, giver en god atmosfære og akustik i bygningen.

Indretningen giver mulighed for at ejendommen kan anvendes til flere brugere med et mindre fællesareal som fordelingsrum for adgangsveje.

Forslag til anvendelse

Kontor
Kontorer

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
594.831,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
629,-
Årlige driftsudgifter kr.
56.773,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
60,-
Pris i kr.
10.800.000,-
Afkast %
5,07 %
Kr./m²
11.429,-

Lokalet

Etage areal
945 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
4922 m²

Faciliteter

Arkivrum
Bad
Fællesareal
Kantine
Kælder
Laboratorium
Møderum
Omklædningsfaciliteter
Parkeringsanlæg
Receptionsområde
Toiletter
Kontor

Teknik

Fjernvarme
Teknikrum
Udsugningssystem
Ventilation

MARKEDSINDEX

VEST- OG SYDSJÆLLAND / Kontor / - Aug2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere