SENEST SET
FAVORITTER

Valsømaglevej 71, 4100 Ringsted

Kollektiv i tidligere landbrugsejendom

3.925.000,-
8,23 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 2122 XX XX Se nummer
E-mail xx@landogbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 201837-2

Velfungerende og i god stand - boliger fuldt udlejet og længer delvis udlejet.

Bygningssættet er en klassisk 4-længet landejendom med fritliggende stuehus og boligen rummer 258 m2. Hertil er der et anneks på ca. 70 m2 hvor der bor 2 personer og i stuehuset 8 personer.
Længer mod vest og nord er med støbte betongulve (uden søjler/stolper) samt stålpladelofter, og der er tale om stabile og gode bygninger indrettet til opbevaring, værksted og garage. Tage er med bølgeeternit.
Der er i syd-længe et fælles og godt bryggers/fyrrum/tørrerum bl.a. med træpillefyr ca. årgang 2009.

Ejendommen blev i årene 2006-2010 omdannet til kollektiv og er fuldt beboet og udlejet, og der er sjældent ledige pladser. Hallingelille Økosamfund som er én af de nærmeste naboer er delvis integreret i ejendommen, og Hallingelille Grundejerforening har en brugsret til rundbuehallen som har støbt gulv. Ejendommen og kollektivet er også medlem af Hallingelille Grundejerforening, og ejendommen er også omfattet af samme lokalplan som Hallingelille.
Brugsretten til rundbuehallen kan ikke annulleres ved salg og der henvises til servitut nr. 5.

Der er gyldig lejekontrakt for boligen + anneks (tidligere værksted) og én for et kontor/lager/pakke lokale på 64 m2.

Stuehuset fremtræder indbydende med renoverede og filsede facader i terrakotta farve med gode hvide vinduer og døre. Husets hjerte er det store køkken/alrum hvor alle har fælles ophold. I boligen er desuden 2 badeværelser og i stueplan bad med gulvvarme og begge med toilet. Der er 8 værelser i stuehuset og 2 i anneks. Anneks har desuden et te-køkken samt bad/toilet.
Køkken/alrum som er 3 år gammlet har en ældre brændeoven, og der er direkte udgang til flisebelagt stor terrasse hvor sommeraftener kan nydes.
Kollektivet (lejerne) betaler ikke leje for brug af bygning 4 og lejer bruger rundbuehallen, som de benytter på lige fod med personer fra Hallingelille. Der betales ikke leje for bygning 3 (fyrrum/bryggers), og der er ledigt i bygning 2 mellem kontor/lager og garage.

Grunden som er på i alt 4.350 m2 ligger fint om ejendommen, og der er p-plader mod vest (bagsiden). Gårdspladsen fremstår hyggelig med græsbelægning og her er næsten altid læ.
Haven som bl.a. har store flotte og gamle træer støder op til 2 naboer - Hallingelille mod nord og en lignende 4-længet ejendom mod øst. Sidste nabo og beboere er også medlem en af Hallingelille Grundejerforening.

Der er tænkt i økonomiske løsninger og i 2012 blev installeret et 6 kwh solcelleanlæg til produktion af strøm. Der er også installeret solfangere ca. 6 m2 til opvarmning af brugsvand. Der blev ved lejemålets start brugt ca. 1,5 mio kroner på fyringsanlæg, solceller, solfangere, regnvandsopsamlingsanlæg og etablering og nyindretning af 1. sal inkl. tagvinduer.
Ejendommen opvarmes med centralvarme fra træpillefyr, der er seperatkloakeret og vand kommer fra Ringsted Forsyning.
Der gøres opmærksom på, at bygning 9 iflg. BBR ikke er ejet af sælger, og derfor ikke omfattet af nærværende salgsopstilling/handel.
Aftalen mellem ejer og ejer af bygn. 9 er, at bygningen kan stå på ejendommen så længe den ikke er til gene/ulempe for øvrige beboere, og kan forlanges fjernet af ejer uden omkostninger for ejer eller lejer.

Valsømagle ligger i den nordlige del af Ringsted Kommune på Midtsjælland, og nærmeste indkøb er i den lidt større landsby Jystrup 5 km væk, og ellers vil de fleste være orienteret mod støre dagligvarebutikker i Ringsted.
Der er kommunale skoler i Jystrup og Ringsted, samt Allindelille Friskole og Ringsted Ny Friskoler.

Ringsted Kommune er inde i en rigtig god vækstperiode, og er den eneste kommune under finanskrisen som ikke stagnerede, men havde moderat vækst. Der er et stadig større udbud af arbejdspladser, og senest er Business Park Ringsted ved at blive godt udbygget og mange erhvervsgrunde er solgt.

Ejendommen kan handles enkeltvis eller i samlet pulje med 6 øvrige ejendomme som er følgende adresser:
Banevej 10 - 4296 Nyrup, villa med 2 lejemål og udlejet
Korsørvej 19 - 4250 Fuglebjerg, villa med ét lejemål og udlejet
Vandværksvej 21 - 7000 Fredericia, nedlagt vandværk uden lejer
Bulbjergvej 25 - 7741 Frøstrup, feriekoloni i nordvest jylland
Skjoldenæsvej 1 - 4100 Ringsted, tidligere mejeri nu kontorhotel
Skamstrupvej 35 - 4440 Mørkøv, tidligere brødfabrik m/bolig og fuldt udlejet

Ring til Ulrich på 5115 0535 for yderligere information samt booking af fremvisning.

Land & Bolig ejendomsmægler formidler alle typer ejendomme på landet - store som små, boliger og erhverv, landbrugs-, heste-, natur- og jagtejendomme samt villaer på landet og i landsbyerne.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
385.812,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
315,-
Årlige driftsudgifter kr.
54.089,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
44,-
Pris i kr.
3.925.000,-
Afkast %
8,23 %
Kr./m²
3.207,-

Lokalet

Etage areal
1224 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
4350 m²

Faciliteter

Bad
Betongulv
Garage
Toilet
Terrasse
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Centralvarme
Gulvvarme
Solcelleanlæg

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
VEST- OG SYDSJÆLLAND / Boligudlejning / - Aug2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere