Pileborggade 33, 4100 Ringsted

Velholdt investeringsejendom i Ringsted

4.200.000,-
4,75 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 55 78 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 47300793

Charmerende, velholdt og velbeliggende investeringsejendom i Ringsted midtby.

Charmerende, velholdt og velbeliggende investeringsejendom i Ringsted midtby - med et godt langsigtet lejepotentiale og udviklingsmuligheder - især i det hyggelige 'gårdhus'.

Ejendommen er beliggende helt centralt i Ringsted bymidte, med få hundrede meter til gågader, butikker, skole, kultur/sport samt indkøbsmuligheder.
Der er ca. 10 - 15 min gang til Ringsted station.

Ejendommen er velholdt, og udvendigt er der lagt nyt tag, sandblæst facade samt skiftet vinduer indenfor de seneste 10 år - indvendigt fremtræder alle lejligheder pæne og velholdte.

Stueetage forhus:
Lille entre med adgang til mindre gang - i gangen er der en dør ind til badeværelset med mindre bruseniche. Badeværelset er funktionelt i ældre stil. Gulvene i denne lejlighed er store gamle træplanker, der er flotte og velholdte, høvlet og lakeret. I fordelingsgangen er der adgang til stort soveværelse med stor skabsvæg, indgang til lyst køkken med vindue ud mod 'gårdhuset' og fælles gårdhave. I køkkenet er der dør til mindre depotrum, hvor lejer har indrettet med egen vaskemaskine. Fra soveværelset er der udgang til mindre terrasse. Der er endvidere to store stuer med vinduer mod Pileborggade, med en rigtig god lofthøjde, hvilket giver rummene et flot præg

1. sal:
Indgang via fordelingsgang med trægulv, til pænt lyst køkken med vindue mod 'gårdhus'. Toilet med bruseniche, samt egen vaskemaskine og tørretumbler. Der er også indgang til stuen, som har vinduer og godt lysindfald mod Pileborggade - i stuen er der adgang til ekstra værelser med skabsvæg samt større soveværelse med skabe. Der er tæpper på gulvet.

'Gårdhuset':
Et meget charmerende aktiv for ejendommen er 'gårdhuset'. Gårdhuset indeholder mindre entre, der fordeler til '1. salen' som ikke er godkendt til beboelse - men absolut et kæmpe aktiv for boligen, skal ses - og rummer mange muligheder (der vil kunne bygges ovenpå i denne bolig). Mindre trappe giver direkte adgang til '1. salen' (denne er ikke medregnet i lejlighedens m2 angivelse). Der er endvidere et stort godt værelset med stor skabsvæg, mindre køkken - med direkte adgang til vinkelstue, indeholdende spiseplads samt opholds'hjørne'. Der er parket gulv i denne lejlighed - samt fritlagte spær i stuen.

Den fælles gård er delvis overdækket til fælles grill og udendørs brug. Der er endvidere fælles haveskur til cykler, grill og anden opbevaring.

En meget veldisponeret og veludnyttet ejendom, med super beliggenhed i Ringsted. Samtidig er der potentiale for nye ejer.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
222.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
996,-
Årlige driftsudgifter kr.
44.661,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
200,-
Pris i kr.
4.200.000,-
Afkast %
4,75 %
Kr./m²
18.834,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
223 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
316 m²

Faciliteter

Køkken
Depotrum
Toilet
Gård
Spiseplads
Spa
Terrasse
Køkken
Depotrum
+Mere

Teknik

Tørretumbler
Vaskemaskine

MARKEDSINDEX

VEST- OG SYDSJÆLLAND / Boligudlejning / - Feb2019

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere