SENEST SET
FAVORITTER

Haslevvej 13, 4100 Ringsted

Erhvervspark med god synlighed og infrastruktur

140.000.000,-
8,91 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5950 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 10520176

Præsentabel og velholdt bygningmasse

Selandia Park - en veludbygget erhvervspark opført af Glunz & Jensen mellem 1955 og med den seneste bygning fra 2013. Hele parken, med i alt 8 selvstændige bygninger, sælges nu som en samlet portefølje. Parkens lejere er nøje udvalgte, og er primært inden for pharma, sundheds- og hospital sektoren. Parkens bygningsmasse udgøres af 8 selvstændige bygninger hvoraf hovedparten er udlejet til eksterne lejere (gennemgås nedenfor). Bygningernes fremtræden, og disponering i øvrigt, giver et domcilmæssigt præg ved flere af bygningerne, som således kunne tænkes som selvstændige ejendomme.

Generelt er bygningerne i god vedligeholdelsesmæssig stand, og er homogene i deres fremtoning med vedligeholdelsesvenlig klimaskærm. Hver bygning har separat varmekilde og elinstallation og flere af bygningerne har fået indlagt fjernvarme i nyere tid, hvortil lejerne bidrager via midlertidig huslejetillæg. Ejendommen byder endvidere på gode P-forhold samt nem adgang til offentlig transport via busdækning på Haslevvej og med ca. 1,5 km til Ringsted station er her ligeledes gode muligheder for togpendlere. Interne køreveje og P-arealer er alle befæstede. Alt i alt en veleksponeret bygningsmasse som er anvendelig til mange formål, med minimal tomgang og stor lejerspredning. Ubebygget grundareal muliggør udvidelse af Erhvervs Parken til en villig lejer/køber.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
12.494.061,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
713,-
Årlige driftsudgifter kr.
246.109,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
14,-
Pris i kr.
140.000.000,-
Afkast %
8,91 %
Kr./m²
7.986,-

Lokalet

Etage areal
17530 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
49739 m²

Teknik

Fjernvarme

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere