SENEST SET
FAVORITTER

Adelers Alle 108A, 4540 Fårevejle

Projektejendom - konverteringsprojekt 4-6 boligenheder

3.500.000,-
8,06 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4633 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 40302373

Ejendom med mulighed for at etablere flere boliger og derved optimere ejendommen. Bygningen fremstår i god stand.

Ejendommen er beliggende på Adelers Alle 108A i Fårevejle, som er en del af Odsherred Kommune. Ejendommen har et grundareal på 2.019 m² og er beliggende på matrikelnummeret: 99A Lammefjorden, Fårevejle 99A Lammefjorden, Fårevejle, og som har zonestatus: Byzone.

Adelers Alle 108A er opført i 1910 og er senest ombygget i 2003. Ejendommen består af 2 bygninger, som udgør et samlet bebygget areal på 525 m². Det samlede etageareal for ejendommen er på 705 m², hvor der herudover er et kælderareal på 40 m². Det samlede etageareal bliver udgjort af 484 m² boligareal og 221 m² erhvervsareal.
Ejendommen er i dag opdelt og fungerer som 3 boliger med køkken og toilet/bad i hver boligenhed. Erhvervsenheden er et lager/værksted, hvor der også er adgang til bad og wc, samt et lokale der kan benyttes som kontor. Der er en stor terrasse i baghaven samt tagterrasse for boligen beliggende på 1. salen.

De 3 boliger er i størrelsesordenen ca. 66 - 280 m².

Ejendommen ejes af en efterskole, som i dag benytter ejendommen til at huse skolelærerne. I forbindelse med salget overtages ejendommen tom.

Grunden er anlagt med stor baghave, en hyggelig og solrig tagterrasse og en stor græsplæne omkranset af buske og træer.
Ejendommen har energimærke C.

DE SPÆNDENDE FORHOLD FOR PROJEKTET:
Odsherred Kommunen har tilkendegivet, at et ombygningsprojekt med oprettelse af flere boligenheder for Adelers Alle 108 har interesse. Kommunen ser gerne, at ejendommens kommende enheder får både lodret og vandret skel. Der er desuden ikke krav om elevator, hvis udvikler har i sinde at foretage en ombygning af den eksisterende bygning, men der er naturligvis krav til bl.a. brandsikring, parkering og friareal.

For køber betyder det, at der er mange muligheder for at etablere flere boliger og derved optimere ejendommen. I dag er der registreret 2 boliger og 1 erhvervsenhed. Det bør være muligt at oprette i alt [minimum] 4 boliger, alt efter rumfordelingen. Udefra står bygningen i god stand med nyere termovinduer og døre. Indenfor bygningens 4 vægge, er standen i et niveau, der gør det forholdsvis let at forme som køber ønsker. For optimal udnyttelse bør en blanding af lodret og vandret skel mellem lejlighederne laves.

Ejendommen er beliggende yderst centralt og i flotte omgivelser i Fårevejle - tæt på dagligvarebutikker, frisør, pizzaria, café, togstation m.m. Det er muligt at lave rigelig med parkeringspladser for lejerne.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
96.691,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
154,-
Pris i kr.
3.500.000,-
Afkast %
8,06 %
Kr./m²
5.591,-

Lokalet

Etage areal
626 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2019 m²

Faciliteter

Bad
Toilet
Parkering
Terrasse
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Elevator

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
VEST- OG SYDSJÆLLAND / Boligudlejning / - Okt2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere