SENEST SET
FAVORITTER

Mosevej 9, 4700 Næstved

Erhvervslejenom på 6.601 m² i Næstved

20.000.000,-
8,42 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5578 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 47301410

Central placering med nem adgang til og fra ejendommen via. nærliggende omfartsvej

• Fuldt udlejet med solide ankerlejere

• Højt vedligeholdelsesniveau såvel inde som ude

• Moderne kontor- og showroomfaciliteter i varierende størrelser

• Opvarmet høj- og lavloftet lager

• Ejendommen kan erhverves som led i selskabstransaktion

Mosevej 9-11 i Næstved er en kontor- og lagerejedom på 6.601 m². Ejendommen er opført af flere omgange i bl.a. 1964 og 1989 og ejer har løbende tilpasset ejendommen efter behov såvel inde som ude. Ejendommen er karakteristisk ved sit glastrappetårn og springvand i indgangspartiet.

Bygningerne er opført i røde mursten/betonelementer, tagpap som tagkonstruktion og ligger på en grund der er 10.433 m² med asfalteret og flisebefæstet udearealer. På grunden er der flere parkeringsarealer, ligesom der via porte og ramper er gode af- og pålæsningsmuligheder for lastbiler og varevogne.

Ejendommen er oprindelig opført som domicilejendom for tidligere ejer DP-Danmark og er i dag fuldt udlejet til i alt 6 erhvervslejere, heraf 3 store ankerlejere.

Ejendommen indeholder kontorer, showroomfaciliteter samt opvarmet lager. Kontorerne og showrooms fremstår i rigtig flot lys stand, og der er god blanding af kontorstørrelser med både enkeltmandskontorer og storrumskontorer.

Lagerdelen er overalt opvarmet og indeholder både lavloftet og højloftet del. Der er gode porte i begge gavle af lagerdelen, og der er desuden ramper med overdækket af-og pålæsningsområde i den ene endegavl.

Ejendommen sælges som udgangspunkt som fuldt udlejet investeringsejendom, men ønsker køber selv delvis at benytte arealer i ejendommen er det også muligt.

Der er mulighed for at erhverve ejendommen som led i selskabstransaktion.

Ejendommen ligger i Næstveds centrale del i et område tæt på Næstved Havn.
Der er god erhvervsaktivitet i dette centrale byområde, med Næstved Havn og Maglemølle som store drivere, og samtidig er der mange mindre virksomheder langs Fabriksvej, der skaber god aktivitet. På de omkringliggende veje mellem Toldbodgade og Karrebækvej, er der parcelhuskvarter samt etageboliger (Skellet, Solvej, Lille Solvej mfl.).

Der er sket en stor forvandling af dette område gennem de seneste 20 år. Fra at være mindre attraktive erhvervsgrunde/bygninger, er mange af bygningerne i området blevet renoveret og omdannet til gode erhvervsformål, der huser arkitekter, supermarkeder, bilforhandlere, automobilmuseum, Nordisk film biografer samt tandlæger og ejendomsmæglere.

Der er med den fritlagte Susåen, skabt en god og attraktiv sammenhæng mellem dette område, og byens centrale butiksgader og shopping miljø. Udover dette, er der gode planer for udvikling af havneområdet som en ny bydel - med boliger, gode udeområder samt lettere erhverv.

Der er gode trafikale løsninger i området, og adgangsforholdene til og fra ejendommen sker hurtigt via f.eks. Havnegade eller omfartsvejen der har vejføring direkte mod Ringsted, Vordingborg og Slagelse samt videre mod motorvejen.

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
2.017.846,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
306,-
Årlige driftsudgifter kr.
333.912,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
51,-
Pris i kr.
20.000.000,-
Afkast %
8,42 %
Kr./m²
3.030,-

Lokalet

Etage areal
6601 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
10433 m²

Faciliteter

Parkeringsareal
Storrumskontor
Udearealer
Port
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

VEST- OG SYDSJÆLLAND / Lager & Produktion / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere