SENEST SET
FAVORITTER

Ringstedgade 46B, 4700 Næstved

Lokale m. mange muligheder i Næstved

895.000,-
9,36 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5578 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 47300787

Velholdt kontor/butiks- eller behandler lokale centralt i Næstved, stor synlighed i Ringstedgade.

Ejendommen, - Erhvervsejerlejligheden er en del af en god ejerforening i Næstved centrum, med særdeles god beliggenhed overfor Næstved Sygehus. Erhvervslokalet er i dag indrettet med kontorer i begge rum, men kan nemt deles op til eks. mødelokaler eller lignende. Erhvervslokalet er indrettet med to store rum, hvor rummet længst væk fra Ringstedgade er indrettet som kontor/ møderum, spisekøkken med vinduer mod gårdmiljøet i foreningen samt toilet. Lokalet ud mod Ringstedgade er indrettet med 2 kontorarbejdspladser, men vil sagtens kunne have et par arbejdspladser mere, samt mødelokale bag til.

Mulighederne er rigtig mange, eks. kontorer, butikker, behandlere - og både gulve, vægge, lofter mv. er i god stand Overfor erhvervslokalet ligger Næstved Sygehus, med særdeles gode p-forhold og med direkte adgang til hele området omkring Herlufsholm Skoven.

Helt centralt i Næstved bymidte ligger dette gode og moderne erhvervslokale, med mange anvendelsesmuligheder. Sælger/ejer anvender selv lokalerne i dag, og disse kan overtages med eller uden lejekontrakt (for en aftalt periode) med nuværende ejer, der driver en sund revisionsvirksomhed. Området omkring Næstved Sygehus og Ringstedgade i Næstved er under udvikling mod en stor koncentration af nye boliger. Hele det tidligere beboelsesområde omkring sygehuset, mindre sygeplejerske boliger – er under udvikling og salg med formålet at opføre nye boliger, hvilket vil øge strømmen af trafik – såvel fodgængere, cyklister og bilister.

Erhvervslokalet er beliggende få hundrede meter fra Næstveds gågader, dagligvarebutikker mv. Der er ca. 5 min gang til Næstved station og særdeles gode p-forhold i hele området.Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
102.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.214,-
Årlige driftsudgifter kr.
6.500,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
77,-
Pris i kr.
895.000,-
Afkast %
9,36 %
Kr./m²
10.655,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
84 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Toilet
Spisekøkken
Mødelokale

MARKEDSINDEX

VEST- OG SYDSJÆLLAND / Kontor / - Maj2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK