SENEST SET
FAVORITTER

Banegårdspladsen 10B, 4700 Næstved

Erhvervsejendom centralt i Næstved

6.800.000,-
7,99 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5578 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 47301167

Fantastisk velbeliggende erhvervsejendom med 3 lejemål lige på banegårdspladsen i Næstved centrum!

• Centralt beliggende på Banegårdspladsen

• 3 flotte erhvervslejemål - alle pt. udlejet

• Offentlig transport „lige til døren“

• Markant og kendt ejendom i bybilledet

Meget flot og yderst velbeliggende ejerlighed opført i 2011, i markant og kendt ejendom i bybilledet. Ejendommen består af 2 ejerlejligheder, hvoraf dette er Ejerlejlighed 1 - Ejerlejlighed 2 ejes af Næstved kommune. Ejerlejligheden er indrettet til 3 erhvervslejemål i meget flot stand hvorfra der drives forskellige former for spisesteder. Alle 3 lejemål er udlejet.

Bygningen er i 2 etager med de kundevendte aktiviteter i stueplan og lager, personalefaciliteter, toiletter mv. er placeret på 1. sal. Der er desuden vareelevator i ejendommen samt fælles kundetoilet til lejerne.

Ejendommen er med sin placering og indretning perfekt til netop cafe/restaurant, og der er dagligt virkelig mange forbipasserende biler og fodgængere. Trafiktal udviser bl.a. op til 475 daglige busafgange samt over 6000 passagerer hertil med bus og tog. Skal man med tog/bus til/fra Næstved kan man ikke undgå at passere bygningen, der samtidig er beliggende ud til en af de mest trafikkerede veje i Næstved By og nabo til Udlændingestyrelsens nye bygning med over 300 nye arbejdspladser.

Næstved Citys handelsområde består af Jernbanegade, Ringstedgade, Torvestræde, Ramsherred, Kindhestegade samt Axeltorv og Hjultorv med bredt og varieret udbud af butikker, cafeer og liberalt erhverv. Hjultorv er karakteriseret som sivegade med let gennemgående trafik, kort afstand til gode p-faciliteter.

På udvalgte højtider har cityforeningen udsmykning og aktiviteter på både Axeltorv og Hjultorv og de er således en levende del af Næstved City. Næstved Kommune er igang med en større modernisering af hele centrum herunder med fokus på at skabe bedre betingelser på byens torve til de erhvervsdrivende og handlende.

På Axeltorv skabes der bl.a. større overdækket areal på torvet, og via bl.a. stålkonstruktioner og sejl skal der skabes hyggelige „byrum“. Der skal endvidere skabes øget grøn beplantning i Ringstedgade som en del af kommunens begrønningsplan. På Kvægtorvet som er byens 3. store torv/areal, skabes der en stor trappe i det offentlige rum som skal bruges til rekreativt område for byens borgere. Endelig skal flere af de helt centrale veje i centrum omdannes så der opnås et „rambla-udtryk“ ligesom der idag ses i Jernbanegade.

Forslag til anvendelse

Spisested

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
655.629,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.123,-
Årlige driftsudgifter kr.
125.739,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
215,-
Pris i kr.
6.800.000,-
Afkast %
7,99 %
Kr./m²
11.644,-

Lokalet

Etage areal
584 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Kundetoilet
Toiletter
Lager

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere